clixsense yardım

Başlatan samsam12, 20 Nisan 2014, 19:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omar33

Mesajlar alt alta denk geldi ama bir sorum olacaktı.Şimdi ben evdeki bilgisayarımda clixsense deki ilk hesabımı kapatıp ikincisini açmıştım..Biraz önce 2. hesabı kapatıp yeni bir hesap açmayı denedim ama ikinci hesabımı gösterip senin bir hesabın var başka açamazsın dedi.

1-Ben şimdi internet kafede hesap açsam buradaki hesabı kapatsam kafedeki hesaba  evden girince banlanır mıyım?
2-İnternet kafede hesap açtığımda task gelirse 2. hesabımda kullandığım crowdflower adresiyle giriş yapsam bir sıkıntı olur mu ?

ikose

Alıntı yapılan: omar33 - 03 Eylül 2014, 19:40:36
Mesajlar alt alta denk geldi ama bir sorum olacaktı.Şimdi ben evdeki bilgisayarımda clixsense deki ilk hesabımı kapatıp ikincisini açmıştım..Biraz önce 2. hesabı kapatıp yeni bir hesap açmayı denedim ama ikinci hesabımı gösterip senin bir hesabın var başka açamazsın dedi.

1-Ben şimdi internet kafede hesap açsam buradaki hesabı kapatsam kafedeki hesaba  evden girince banlanır mıyım?
2-İnternet kafede hesap açtığımda task gelirse 2. hesabımda kullandığım crowdflower adresiyle giriş yapsam bir sıkıntı olur mu ?

Bence olur..
işi garantiye almak için önce ikinci hesabını kapat..
çerezlerininden CF nin ve c.senin çerezlerini temizlediğinden emin ol..
24 saat boyunca reklamda bir görsen c.sensenin sayfasına hiç bir şekilde tıklama..
24 saat sonunda yeni bir mail ile önce c.senseye sonra aynı mailden CF ye tekrar üye ol..

Not = aynı şekilde başka bir sitede ( örneğin neodan ) Cf giriş yapma ...
belki bu şekilde banlanmadan kurtarabilirsin yeni hesabını..

omar33

Teşekkürler ikose hocam.Bu 2. hesabı açtığımda yanlış hatırlamıyorsam levelsiz article tasklar gelmişti 10 k civarı.Ama ben ne yaptım 3-4 tane offerin peşine düştüm şimdi düştüğüm duruma bakın.Eğer kafeden yeni hesap açtığımda da article task gelirse artık 5-6 saat aralıksız task yapıp 1 level olmayı düşünüyorum.Garanti olsun diye 2 gün ptc den uzak durucam.Tekrar teşekkürler.... :)

Coulers79

Ne yapmışsın sen ya? :) Level için bu kadar yeni hesap açılır mı? Task varsa vardır yoksa yok.
Durumun çok kötü değil ve mecburiyet yoksa bilgileri e-mailleri çakıştırmaya ne gerek var? ::)

ikose

Alıntı yapılan: omar33 - 04 Eylül 2014, 07:15:33
Teşekkürler ikose hocam.Bu 2. hesabı açtığımda yanlış hatırlamıyorsam levelsiz article tasklar gelmişti 10 k civarı.Ama ben ne yaptım 3-4 tane offerin peşine düştüm şimdi düştüğüm duruma bakın.Eğer kafeden yeni hesap açtığımda da article task gelirse artık 5-6 saat aralıksız task yapıp 1 level olmayı düşünüyorum.Garanti olsun diye 2 gün ptc den uzak durucam.Tekrar teşekkürler.... :)
Yıl başına doğru tasklar fazlalaşır.. gece 2 den sonra dahada yoğunlaşır..
level 1 olucam diyede çok fazla hırpalama kendini.. Level 2 taskları çok daha zor ve vakit isteyen  kazanması zor olan tasklardır..

Coulers haklı mailleri dürekli değiştirip diğer hesaplarla çakıştırmak da tehlikeli ..

omar33

Madem öyle diyorsunuz hesabım dursun o zaman.Ama yinede internet kafede farklı bir hesap daha açacağım.... :)

ikose

Alıntı yapılan: omar33 - 05 Eylül 2014, 07:23:27
Madem öyle diyorsunuz hesabım dursun o zaman.Ama yinede internet kafede farklı bir hesap daha açacağım.... :)
Cafeye netin kesik olan biri dur gün kaybetmeyeyim yada 3-5 cent kazanıyım gelmişken diyim seninle aynı mantığı kurarsa
boşuna uğraşmış olursun, bunuda bil.. Sonra cafeye verdiğin ücretten ayrıca zarar :)

omar33

Alıntı yapılan: ikose - 05 Eylül 2014, 16:05:42
Cafeye netin kesik olan biri dur gün kaybetmeyeyim yada 3-5 cent kazanıyım gelmişken diyim seninle aynı mantığı kurarsa
boşuna uğraşmış olursun, bunuda bil.. Sonra cafeye verdiğin ücretten ayrıca zarar :)

İkose hocam ben mersin'de yaşıyorum.Bulunduğum bölgede yaşayanların %90 ı mersinin köylüsü köyde  bağı bahçesiyle uğraşıyor.Kalan %10 luk kısmı da doğu illerimizden gelenler.Yani aralarında internetten para kazanma işinde olan birileri olma ihtimali %1 den bile az  :)

abcb

Ya o %1'e denk gelirsen  (prt)
Çok istiyorsan dene şansını  ;)

omar33

Alıntı yapılan: abcb - 06 Eylül 2014, 15:26:16
Ya o %1'e denk gelirsen  (prt)
Çok istiyorsan dene şansını  ;)

abcb hocam senin de dediğin gibi %1 lik orana denk gelme ihtimali var ama  ihtimal çok düşük.Ayrıca o %1 lik ihtimal içinde bu ptc işiyle uğraşan olduğunu pek sanmıyorum.O yüzden şansımı deneyecem.Eğer bu da gol olmazsa kaderime  razı olup offer ve article task için dua edecem...  :)