clixsense yardım

Başlatan samsam12, 20 Nisan 2014, 19:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

dizi izlerken takip edemedim kusura bakmayın. cf de önceden bir hesabım vardı mail adresini ve şifresini hatırlayamadığım için yaklaşık son  bir yıldır yeni hesabı kullanıyordum, uzun zamandır beri de hiçbir sorun olmadı, son bir-iki aydır da doğru dürüst task yapmadığımdan pek farkında değildim ama son 15-20 gündür hiçbir taska ulaşamıyorum sürekli aynı uyarı! clixsense dışında da bir tek neo da task yaparım onda da 3-4 aydır hiç task yapmadım desem yeridir. Şimdi CF ye mail mi atayım yani? ama çakışan CF hesabı olsa olsa sadece clixsense de olabilir o da bu sorundan çok çok önce...
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

abcb

Tabi, sen cf'ye bi mail atıp sorunu yaz, gelecek cevabı burada da yazarmısın  :)

illisionist

ingilizcesi iyi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. translate çevirileri saçma sapan oluyor
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 02 Ekim 2014, 00:46:25
ingilizcesi iyi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. translate çevirileri saçma sapan oluyor

Bana PM gönder istersen, PM le halledelim.

illisionist

Coulers79

Şimdi bir linkedin taskı var. 3'te takılı kaldım çıkış yaptım arada üstteki linkten 1. seçeneği neo'dan clixsense'ye aldım.
Anket falan olunca buradan ödeme almak daha kolay diye. 0.01'lik 14 tasktan 18 parası gelmiş 6'sı sayılmış.  :m

illisionist

neo'da da task bölümünde aynı sorun çıkıyor şimdi kontrol ettim

abcb

Demekki tamamen cf ile ilgili bir sorun, umarım bir an önce mailine cevap gelir ve çözümlenir  :)

illisionist

CF de ticket açmasını bilen var mı? Yukarıda belirttiğim sorun için olacak

illisionist

Alıntı yapılan: abcb - 02 Ekim 2014, 01:08:54
Demekki tamamen cf ile ilgili bir sorun, umarım bir an önce mailine cevap gelir ve çözümlenir  :)

daha mail atamadık ki, o da ayrı sorun hangi kapıyı çalacağız, çeviri yaptıracağız :)