clixsense yardım

Başlatan samsam12, 20 Nisan 2014, 19:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

https://tasks.crowdflower.com/support
Ticketi burdan atıyorsun, Elisa Hocam pm'ni bekliyor yanlış bilmiyorsam   ;)

illisionist

başvuruyu yaptık bakalım ne sonuç çıkacak? gelişmeleri paylaşırım burada
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

yeni fark ettim CF nin sitesinde de aynı uyarı var ve bir bayrak meselesinden bahsediyor, bu mu ki sorun?

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Aynı sorun değil o bayrak yemiş olduğun görev yanında "click here dispute" yazıyor oraya tıklarsan büyük ihtimalle olumlu sonuçlanıp ordan bayrağı kaldırırlarBayrak alman level atlamanı engelliyor ;Bu görev te 2013te yapmışın ve flaglanmışsın zaman aşmına uğruyor belli süre sonra kaldırıyorlar bayrakları disputeye tıkla sadece cretae de o ticekt oluşturuyor 1-2 günede kaldırıyorlar eski tarihlilerden; Job history kısmında ne kadar bayrak yediğin görev varsa onlara dispute açabilirsin ;

illisionist

Bu cevap gelmiş, gelmiş te içi boş gibi  :(

Hi ....,

Thanks for writing in. Your complaint has been recorded.

We currently use a 3-Level system for our Contributors based on their work performance. Each job is placed into a Level and depending on if you have reached that Level, jobs are either Available or Potential.

You can read about our Level system from articles listed on this page:

https://crowdflower.desk.com/customer/portal/topics/674415-performance-levels/articles
To respond to this ticket, click Reply, type REOPEN TICKET, type your message and click Send.

Sincerely,

The Community Support Team

ElisaMcCline

O gördüklerin ve giremediklerin için level in yetmiyor(dur) olayına getirmiş.

illisionist

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 02 Ekim 2014, 15:16:46
ee şimdi netcez?

Yaa, aslında Hakan çok uğraştı böyle şeylerle :) Daha çok yardımı olacaktır :)

Hesabında hiç flag var mı ya da uyarı ? Belki birşey ifade edecek bir bilgi olabilir.
Gelen tasklarda level bilgisi oluyor mu ? Kendi level' inle karşılaştırılabilir diye soruyorum, ben bilmiyorum çünki :)

Bunlardan bir yere varılmazsa; task yapan arkadaşlarka karşılaştırma yapılabilir.
Aynı levelda olduğunuz biriyle, aynı tasklara girip giremediğiniz kontrol edilebilir.

Aklıma gelen fikirer bunlar :)

ikose

Level - 1
CF de şu  ana kadar açılmış tek hesabım var.
hesabımda hiç Flag da yok, olmadıda
Profil kısmında  sadece Probux görünüyor.. C.sense ve Neo yok..
tam 20 gün önce CF de bakım var diye 2 gün task bölümünü kapattılar
açıldığından beri bende aynı uyarıyı alıyorum tüm tasklardan.
hem c.sensede , hemde Neoda  (sns)

hakanatik01

Bot atmış bence o mesajı :) Reopen yap aynı konuya aynı mesajı yaz yolla bu kez ilgilenen birisi gelmeli genelde öyle oluyor.Uzun süredir task yapamıyorum vakitsizlikten ama dün girdim 1-2 yaptım sorun yoktu  ;Zaman zaman CF'nin yaptığı yeniliklerde böyle sorunlar oluyor  ,ticketlarla  çözüyordum  banımı bile kaldırmışlardı bir arada şu BUMMER yazısı çok çıkıyordu onuda halletmişlerdi hesabımı inceleyin falan da de (yanında kaç görev yapmışın,yüzden gibi bilgilerin ekran görüntüsünüde ekleyebilirsin ) senin sorun levelle ilgili değil level olsa zaten levelin yetmediği görevler gözükmüyor artık;Misal şuanda bakıyorum levelimden dolayı 16 görev varmış (gözükmüyorlar)   yapabileceğim (0) --> 0 Available Jobs 16-Potential Jobs leveli yeten bu 16 görevi görebilir :P