clixsense yardım

Başlatan samsam12, 20 Nisan 2014, 19:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

CF olayını çözemedim, hala aynı! Benden daha tecrübeli arkadaşlara şunu sormak istiyorum;
Ben task olayını %90 clixsense de ve %10 neo da yapıyorum, yani task olayı clixsense için önemli. Clixsense pro üyeliğim 1 hafta sonra bitiyor!
Clixsense de aynı hesap üzerinden yeni bir CF hesabı açarak devam etmek mi mantıklı (tabi oluşabilecek sıkıntılar ne olur onu bilmiyorum)
yoksa hazır clixsense pro üyeliğim bitiyorken hem yeni bir clixsense hesabı, hem de yeni bir CF hesabı açmak mı mantıklı olur?
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Benim oyum hiçbiri :P ama yapacaksam 2.şık :)
Alıntı yapılan: illisionist - 13 Ekim 2014, 11:22:29
hem yeni bir clixsense hesabı, hem de yeni bir CF hesabı açmak mı mantıklı olur?
Diğer türlü çünkü hesapları ilişkilendirebilir CF yani yeni bir CF hesabı açtın ama aynı clixsense hesabıyla girdiğinde senin olduğunu anlayacak zaten çünkü CF sitelere belli bir ID vermiş ordan anlıyor nerden gelip yaptığını yoksa zaten neo'danmı geldin yapıyorsun clixsensedenmi onu anlayamazdı Eeee bu durumda ne olur eski clixsense ile girersen senin ID "007" ise aynı clixsenseden girdiğinde sana hoşgeldin illisionist diyecektir.Hatta  bunları yapsan bile olmayabilir(yada sadece clixsensede görev yaparsan sorun çıkmayacaktır) çünkü görevleri hala  neodan falanda yapacaksan neoda hala    illisionist olarak kayıtlı olacaksın farklı iki CF hesabı olucak bu durumda ve çok sıkıntı çekersin gibime geliyor sürekli Ip ve kullanıcı değiştirmekle uğraşman gerekir birde unutursan IP değişmeden misal neoda yaptın sonra Clixsensede yaptın hemen hesaplar ilişkilenecektir ve ikisininde sen olduğunu anlaycaktır bdua sorun teşkil edebilir.  banlanırmısın onu bilmiyorum ;

Ben yapacak olsam ki yapmayı düşünüyorum bir süre sonra :) Tüm Cf yaptığım hesapları bırakıp sıfırdan başlayacağım (zaten bir neo bir clixsense kalır yeni CF ,yeni neo ,yeni clixsense,yeni IP dörtlüsüyle :) ).Hatta ikiside değerli site dimi ref değişiminde bile kullanabilirsin bir taşla 2 kuş misali :) (misal ben yapsam clixsenseye karşılık neo değişimi gibi yapardım :P hem iyi bir sitede refinde olur direkt)

illisionist

teşekkürler hakan yorumların için, aslında dediğin gibi eskiye bir sünger çekip yeni beyaz sayfalar açmak en mantıklısı ama burada şu sıkıntım var neo da 27000 küsür puanım oldu ve puanla golden üyeliğe yaklaştım, ayrıca daha yeni bir ref buldum. Dolayısıyla neo hesabını yenilemeyi düşünemem. N'olur zaten %10 neoda task yapıyorum demiştim, hiç yapmayıveririm. Yeni bir Clixsense, yeni bir CF ve yeni bir IP ile devam en mantıklısı galiba :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

Ayrıca hakan dediğin gibi kendimize bir fırsat yaratalım madem :) clixsense için refi olmamı isteyen var mı :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 13 Ekim 2014, 12:38:49
Ayrıca hakan dediğin gibi kendimize bir fırsat yaratalım madem :) clixsense için refi olmamı isteyen var mı :)

Kim istemez :)
De karşılık olarak ne isteyeceğine bağlı olarak talep edemeyecekler olabilir :)

nukhet

Alıntı yapılan: illisionist - 13 Ekim 2014, 12:38:49
Şartlarınızı yazmadınız illisionist hocam :)

leprechaun

Arkadaşlar clixsense de sıkıntımı var pazar günü istediğim para halen pending durumunda ilk kez böyle oldu daha önceleri pazar çekerdim pazartesi hesaba yatardı

illisionist

Alıntı yapılan: nükhet - 13 Ekim 2014, 14:30:08
Şartlarınızı yazmadınız illisionist hocam :)
PM le cevaplamıştım konuyu

Alıntı yapılan: leprechaun - 14 Ekim 2014, 16:31:48
Arkadaşlar clixsense de sıkıntımı var pazar günü istediğim para halen pending durumunda ilk kez böyle oldu daha önceleri pazar çekerdim pazartesi hesaba yatardı

clixsense açılışında mesaj vardı konu ile ilgili, yanlış anlamadıysam banka hesaplarındaki fonlarda bulunan paralarını bozdurup PP'a aktaramamışlar, Salı (bugün) ödenecek diyordu dün itibariyle

leprechaun

Alıntı yapılan: illisionist - 14 Ekim 2014, 16:37:33
PM le cevaplamıştım konuyu

clixsense açılışında mesaj vardı konu ile ilgili, yanlış anlamadıysam banka hesaplarındaki fonlarda bulunan paralarını bozdurup PP'a aktaramamışlar, Salı (bugün) ödenecek diyordu dün itibariyle

yardım için teşekkürler hocam ödeme az önce hesaba geçti

mansur47

arkadaşlar clicsenseye raklam verecem hangi saatte versem tavsiyelerinizi bekliyorum server saati ile türkiye saati arasında fark var galiba