clixsense yardım

Başlatan samsam12, 20 Nisan 2014, 19:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burdayım

Konu başlığı yardım olduğuna göre bana da birisi yardım eder herhalde :-[

Karşılıklı referans olmak konusunda yardımmm

sametseven

Alıntı yapılan: burdayım - 08 Aralık 2015, 01:38:21
Konu başlığı yardım olduğuna göre bana da birisi yardım eder herhalde :-[

Karşılıklı referans olmak konusunda yardımmm
Tabi, benim ilk hesap 90 günlük süre sonra kapatıldı ve sizin için yeni bir hesap açabilirim. Sizin kullanıcı adınız sanırım "Burbusbuss". Üye oluyorum birazdan. Anlaşma yapacağımız ref linkini veriyorum, giriş yapıp bakın: [spoiler]www.gelirkapisi.com[/spoiler] [spoiler]Her gün giriş yapılıp düzenli kontrol edilecek bu site lütfen aksatmayın :)[/spoiler]

GameHunter

Arkadaşlar konu hakkında yeni başlık açmak istemedim

21$ ödeme istedim 1 cent gönderdi ama halen pending bekliyor ödemem.. Bu neden kaynaklandı acaba provizyon gibi önden 1 cent gönderdi. Daha önce başına gelen oldu mu ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 28 Aralık 2015, 20:16:17
Arkadaşlar konu hakkında yeni başlık açmak istemedim

21$ ödeme istedim 1 cent gönderdi ama halen pending bekliyor ödemem.. Bu neden kaynaklandı acaba provizyon gibi önden 1 cent gönderdi. Daha önce başına gelen oldu mu ?

İlk ödemeyse, hesabı onaylamak için gönderiyor evet.
Forumda pek çok kez paylaşıldı.

GameHunter

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2015, 02:38:39
İlk ödemeyse, hesabı onaylamak için gönderiyor evet.
Forumda pek çok kez paylaşıldı.

Ne ilk ödemesi hocam neredeyse 10. ödemem bu. :) İlk defa başıma geliyor. Toplam 110 $ çekmişim şimdiye kadar.

EDIT : Pardon kafama dank etti şimdi, mail adresimi değiştirmiştim ondan olsa gerek. Ama hiç aklıma gelmedi bu ihtimal. Teşekkürler.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 29 Aralık 2015, 03:01:05
Ne ilk ödemesi hocam neredeyse 10. ödemem bu. :) İlk defa başıma geliyor. Toplam 110 $ çekmişim şimdiye kadar.

EDIT : Pardon kafama dank etti şimdi, mail adresimi değiştirmiştim ondan olsa gerek. Ama hiç aklıma gelmedi bu ihtimal. Teşekkürler.

:D