Goaltycoon - Futbol Menajerlik Oyunu (SCAM)

Başlatan Barbarosa, 22 Nisan 2014, 14:20:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Barbarosa

(scm)

Kamrey

hocam tanıtımınız hayırlı olsun ancak kayıt olmak isterken turkey ülke database ınde bulunamadı hatası verıyor sız hangı ulkeden kayıt oldunuz.

hakanatik01

bende sorun olmadı şimdik kayıt oldum :)
konudanda refsiz linki kaldırdım,refsiz üye olmak isteyen gitsin başka yerden üye olsun dimi :P kayıt yazında küçük geldi konu içinde kayboluyor gibi duruyordu beğenmediysen değişirsin gene :)

Bu aralar çok oynayamam ama FM tarzı çok hoşuma gider umarım kısa sürede 1.lige çıkarız :P :)

Kamrey

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Nisan 2014, 16:45:10
bende sorun olmadı şimdik kayıt oldum :)
konudanda refsiz linki kaldırdım,refsiz üye olmak isteyen gitsin başka yerden üye olsun dimi :P kayıt yazında küçük geldi konu içinde kayboluyor gibi duruyordu beğenmediysen değişirsin gene :)

Bu aralar çok oynayamam ama FM tarzı çok hoşuma gider umarım kısa sürede 1.lige çıkarız :P :)

evet hocam chrome da acmıyor ama explorer da kayıt olabildim bende.

hakanatik01

Vay arkadaş duyda inanma :D chrome açmıyor ama IE açıyor hangi devirde yaşıyoruz Coulers hoca'nın gözleri dolu dolu olmuştur şimdik (gyk)  :)) ben firefocuyum o yüzden diğerleriyle denememiştim :)
bana birde 0,15 euro demiş referalls 50 golde demiş nedir ne değildir bakamadım , yarın vakit ayırabilirsem o zaman bakıcam şimdilik sadece kayıt olup geçtim :) 134 ligdeymişim sanırsam karşılaşırşak sike yapalım :D

hamzakursad

Yeni kayıt olduğunda kaç parayla başlıyorsunuz? :)

benim 4-5 ay önce açtığım hesap var, ordaki para sizinkinden yüksekse ordan devam edeyim :P

tolgacan86

Hocam referans gelirleri nedir nasıldır onunla ilgilide bilgi verir misiniz. Şimdi üye olup deneyeceğim bende. Bende çok severim managerlik oyunlarını..

Kamrey

bende 134 ligdeyim :)

anlamadım ben bunu ama :) baslangıcta 2.000 tl veriyor ama kulup parası olarak yonetıcı parası 0 ile baslıyor yanlıs anlamadıysam

tolgacan86

@hamzakursad; 2000 TRY ile başladım oyuna

@ortak; kusura bakma ama chrome ile tek çırpıda sorunsuz kayıt oldum dostum :)

Birde 134 tane Turkiyeye ait lig var yazıyor orada, 134. ligdesiniz demek istemiyor ancak son kayıtlar oraya geldiğine muhtemeldirki o ligdeyiz :)

hakanatik01

o zaman takım adlarınızı alayım ki denk gelirsek fark atmiyim :P (gyk) :))