Probux Reklam Teklifim

Başlatan bilge8408, 23 Nisan 2014, 15:43:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Selamlar;

Arkadaşlar şu an probux'ta 30 gün sürecek fixed reklamım var. (26 gün kaldı) Şu an succesbux'u gördüğünüz alanı satıyorum. (Sadece 1 slot) Ücret: 180 dolar'dır. Reklam 19/05/2014 tarihine kadar devam edecektir. Bunun haricinde diğer sitelerden gelen günlük +10k'ya yakın ekstra bir trafik de var. Teklifin süresi 30 Nisan'a kadardır. Yani ne kadar erken alırsanız reklamınız o kadar uzun süre duracak.

Ödeme yapıldıktan sonra, ödemenin yapıldığı gün içerisinde (bir aksilik olmazsa) reklamınızı koyacağım. Reklamı almak isteyen arkadaş(lar) en güncel veya yüksek bir ödeme kanıtını da gönderirlerse onu da sitede ilgili yerlere koyacağım (payment proof, latest payments) Logo, açıklama vs.'yi kendim hazırlayacağım ama açıklama olarak özel bir istek olursa onu yazarım.

Ödemeyi sadece paypal olarak kabul ediyorum. Buraya ilk yazan veya ödemeyi yapan (tercihen forumdan tanıdık) arkadaşın reklamını koyacağım ve teklif sona erecek.
Ödeme adresi:
PM atınız.

Ekran görüntüsü;
[IMG]http://i1162.photobucket.com/albums/q540/bilge8408/proreklam_zpse8414fcf.png[/img]

Arkadaşlar varsa kafanıza takılan konu üstünden sorabilirsiniz. Mümkün olduğunca açıklayıcı yazmaya çalıştım. Tekrar belirtiyorum 30 nisana kadar talep olmazsa konu kapanacak.

Not: Sağ tarafta yeralan ama sizin koymak istediğiniz bir site olursa kendi linklerimi kaldıracağım. Örneğin ojoo sitesi için teklif olursa sadece sizin ojoo linkiniz o alanda gözükecek.

enderege

Konuyu onayladım. Altta kalmaması açısından UP.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

hamzakursad

Kendi adıma, $180 im olsa kaç tane siteye yatırım yapsam, ref kiralasam diye düşünürüm  :g Daha o derece bir reklam verecek kadar gelişemedim PTC de :) Allah daha çoğunu versin bilge hocam, bol refler.

bilge8408

180 dolar iyi para gerçekten :) Ama şu da var en geç tarih olan 30 nisan'da bile başlasa günlük en az 80k trafikten 1.5 milyondan fazla hit alacak sitem. İlk slotların blog reklamında ne kadar başarılı olduğunu söylemeye gerek yok zaten :)

Aslında kendi adıma böyle bir satış planlamamıştım ama 18 site çok ağır gelmeye başladı 1-2 haftadır bana. Site sayısını azaltıp (alan satarak) reklam masraflarını düşürmek daha mantıklı geliyor şimdi :)

Eğer talep olursa ilk 2 slotu satmayı düşünüyorum ileriki probux ve neobux reklamlarımda :)

hamzakursad

Yatırım grupları için uygun olabilir aslında  ???

bilge8408

Fiyat fazla geldi heralde :) 3-4 güne kapatırız konuyu artık :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Nisan 2014, 12:24:27
Fiyat fazla geldi heralde :) 3-4 güne kapatırız konuyu artık :)

Forumumuzda reklama bu kadar büyük para yatırabilecek zaten 3-4 kişi var, sizin gibi :) Diğerlerinin ilgisini çekse de, sadece bakmakla yetinmişlerdir, benim gibi :P

nouma26

Fusebux için yatırım grubunun 100 $ fazlası var. O da maalesef istenilen rakama uzak  :(

bilge8408

Eğer başka talep yoksa, 10/05/2014 tarihine kadar fusebux reklamınızı koyabilirim 100 dolara.