Payza kredi kartı onaylamada sıkıntı (acil)

Başlatan hilmi85, 06 Mayıs 2014, 22:27:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hilmi85

aynen 1-2 ($) arasında kutuya yalnzca küsüratını yazıyoruz müşteri temsilcisine bağlanmak bir ölüm bizim Türkiyede zaten :)) zar salladım 1,12 diye kabul etmedi desteğe başvurun dedi tickete kaldı işimiz :)) ne çektim bu payzadan be ne çektim böyle :PP

hakanatik01

ticket'a kaldıysan bürokrasi gibi bugün git ,yarın gel başlar :D kolay gele kazasız belasız atlatırsın umarım :)

ElisaMcCline

Ticket , için TL çekim bilgisini gösteren eknranın ekran görüntüsünü al.
Ben dolar bilgisi göremiyorum ama çekilen bu, lütfen kartımı onaylayın şeklinde bir tcket aç.
Büyük ihtimalle onaylayacaklardır ;)

Daha önce böyle onaylayan oldu.

hilmi85

ne payzaymış böyle arkadaş görende ev arsa araba alıyorum sanıcak :)) sonumuz hayırolsun :)

hilmi85

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Mayıs 2014, 23:17:07
Ticket , için TL çekim bilgisini gösteren eknranın ekran görüntüsünü al.
Ben dolar bilgisi göremiyorum ama çekilen bu, lütfen kartımı onaylayın şeklinde bir tcket aç.
Büyük ihtimalle onaylayacaklardır ;)

Daha önce böyle onaylayan oldu.
tamam Elisa hocam hemen yapıyorum :)

bilalyuzugullu

yav arkadaş annamıyom ben bu payzayı ???  ne kart tanıttım ne de  para attım içeri karttan, ama benim hesap onaylı oldu kendi kendine :D

cayır cayır kesiyor adam her gelen ödemede :D hemde en başından, te alertpay zamanından beri:D naaptımda oldu acep ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hilmi85 - 06 Mayıs 2014, 23:18:21
tamam Elisa hocam hemen yapıyorum :)

Ama önce bir bankanı arayıp dolar bilgisini istesene, daha kesin olmaz mı ?
neden 3 hakkını da rus ruletinden bile az şansın olan bir şekilde heba ettin ki ???

hilmi85

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Mayıs 2014, 23:22:38
Ama önce bir bankanı arayıp dolar bilgisini istesene, daha kesin olmaz mı ?
neden 3 hakkını da rus ruletinden bile az şansın olan bir şekilde heba ettin ki ???
3 hak olduğunu ben sonradan farkkettim Elisa hocam :) paypalın gözünü seviyim ben ya :) son hakkımda tam bi rus ruleti oynadım ama doğru  :PP