Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okyanus

Beyler hesabımdan 67 tl çektiler   hesabıma bap olarak geçmedi  ne yapmalıyım

kilicaslan3873

reklam listesi belli oldumuydu ne kadar gelecek bilen var mı?

srht

Alıntı yapılan: enderege - 03 Ocak 2015, 22:28:43
Bu captcha hatası yüzünden 16 tane 0.01$ lık upgrade reklamınıda kaçırdım. Bende filtre olduğu için 0.0005 lik reklam gelmiyor.

Arkadaşlar captcha sorununu ben söyle çözüyorum. Eğer yanlış derse 3 kez falan kodu yeniliyorum sonra 4. kodu yazıyorum sorun olmuyor hiç.

furkanture

Arkadaslar buy ads diyince 2.sirada 0.10 a alinan bisey var ne ise yariyo? Cok merak ediyorm

enderege

Alıntı yapılan: okyanus - 03 Ocak 2015, 22:36:37

Sizden habersiz nasıl çektiler? Bakın lütfen rica ediyorum. Sorularınızı anlaşılır bir biçimde sorun. Bu sırf size mahsus bşey değil. Herkes kafasındaki kurguyu iki kelime ile burada soruyor. Bizden de anlamamızı bekliyor.

Reklam mı verdiniz?
Reklam pending temi görünüyor?
Paypal kartınızda işlem yapılmış mı?
Kredi kartınızdan para çekilmişmi?
Evet ise,
Ticket açın. Paypalda yapılan işlemin ID numarası vardır. onu yazın. Çekilen parayı dolar cinsinden yazın. ve pendingte bekleyen reklamın numarasını yazıp sorunu bildirin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: srht - 03 Ocak 2015, 22:43:29
Arkadaşlar captcha sorununu ben söyle çözüyorum. Eğer yanlış derse 3 kez falan kodu yeniliyorum sonra 4. kodu yazıyorum sorun olmuyor hiç.

Ya bende teknik geliştiriyorum diyorum ama hikaye bence. Arada kabul ediyor, arada sarası tutuyor. Normalde yanlış bile yazsam kabul ediyordu.

srcnckr

Alıntı yapılan: okyanus - 03 Ocak 2015, 22:36:37

PVdeki kullanıcı adınız da okyanus'sa PVde hiç bir işleminiz gözükmüyor. Kumarda baya kaybetmişsiniz ama.

srcnckr

Alıntı yapılan: furkanture - 03 Ocak 2015, 22:44:50
Arkadaslar buy ads diyince 2.sirada 0.10 a alinan bisey var ne ise yariyo? Cok merak ediyorm

Sitene ziyaretçi çekmeye yarıyor, BAP falan kazandırmaz. Ben 0,10$ karşılığında Clixsense hesabıma 40 ziyaret satın almıştım, 14 gündür dağıtılmadı reklam bugün son günü. Eğer gönderilmezse kimseye geri ödenecek.

furkanture

Tessekkurler arkadaslar birde su oyunlarin mantigi nedir bapi aliyo ama birsey vermiyor?

enderege

Alıntı yapılan: furkanture - 04 Ocak 2015, 00:07:30
bapi aliyo ama birsey vermiyor?

Bu nedenle ben bunda mantık aramıyorum. Her zaman kasa kazanır.