Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srcnckr

Alıntı yapılan: furkanture - 04 Ocak 2015, 00:07:30
Tessekkurler arkadaslar birde su oyunlarin mantigi nedir bapi aliyo ama birsey vermiyor?

Oyun adı altında kumar onlar, BAP/$ karşılığı oynuyorsun, kazanabilirsin de ama enderegenin de dediği gibi kasa kazanıyo çoğu zaman.

lincozenco

Arkadaşlar bugün reklam alan var mı ? Veya reklamlar daha verilmediyse ne zaman verilir , bilgisi olan var mı ?

lazuri

Bugün reklam gelmedi anlaşılan haftasonları yine yatıştayız :)

tayfunxl

Bir açıklamada yok mtv forumda
Bekleyip görcez reklamları
umarım dünkü gibi gelir

lincozenco

Anlaşılan Jo dün bir parmak balı ağzımıza çaldı , bugün kendi kaşıkla yedi :)

srcnckr

arkadaşlar hafta sonları reklam yok boşuna beklemeyin, sadece bir kaç düşük reklam ve recycled reklamlar gelir.

lazuri

Alıntı yapılan: srcnckr - 04 Ocak 2015, 01:16:36
arkadaşlar hafta sonları reklam yok boşuna beklemeyin, sadece bir kaç düşük reklam ve recycled reklamlar gelir.

Hocam haftasonu reklam gelmiyor biliyoruz ama siteye yüklü miktarlarda para girişi oldu ve büyük ölçekli reklamlar alındı.Bundan dolayı reklamlar gelmeye devam edebilir diye düşünüyorum.Sonuçta daha önceden gelmemesinin sebebi para hacmiydi.

ElisaMcCline

Defalarca tekrar edildi, C.tesi günleri reklam yok :)
Es kaza, kendi durumuna göre bunu C.tesi yerine Pazar yapıyor, 1 gün tatil.

Evet bu sefer herkesin brir süredir yaşanan sıkıntılar ve yeni alınan yüklü yatırımlar sebebiyle beklentisi vardı.
Ama adam ticarethane işletiyor, aşevi değil :D  tabii ki her kuralı kendine yontacak :)

Pazar ola hayrola dedik başladık... 50x0,0005 ile :D
Forumda bu saate kimse kalmamış anlaşılan, sabah süprizinizi şimdiden hazırlamış Jo :))
Uykunuz çabuk açılsın diye :P

ikose

Bende gelince baktım 3 civarı 57 reklam vardı 0,005 lik
20 civarı tıklamışımdır halaaa 67  -:))
ama şimdi 0,12 centlik 3 reklam daha geldi  :g
edit: 2 reklam daha 0,20
4 seviye

lincozenco

3.seviye , 0.01 lik ve 0.03 lük iki tane efsane reklam atmış Jo , teşekkürlerimi sunuyorum :)

Sınava çalışacam 0.03 lük tıklanmıyor , taktım kafayı arkadaş tıklayacağım ona , 3.kez try another dedi ama yok tıklayacam inadım inat :)

Edit : Yok baba tıklamıyorum vazgeçtim , 10 oldu hala tıklayamıyorum captcha girmekten kolum koptu , kalsın sabaha tıklarız artık.