Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bebeto911

Alıntı yapılan: gaddar - 05 Ocak 2015, 15:01:40
Gece 11 de çıkacak TÜrkiye saatine göre zaten reklam gelmez o zamana kadar ya da bugün ayın 5 i bi kıyak geçer mi öyle bi söylenti vardı :)
şimdi de reklamı açıyorum geri sayım yapmıyor allah allah düzeltiyorlar herhalde  (sns)
+25 bap reklamlarında hiçbir sıkıntı yok ama ücretli reklamlarda sorun var çok enterasan yani insanın aklına neler geliyor  :D  kesinlikle pes edip recycle yapılsın diye geliyor benim aklıma  :m

gaddar

zorluyor recycle ye ama inat yok recycle  (eht)

bebeto911

gaddar

megadan yüksek reklam gelen arkadaşlarımız var mı aramızda bende alayım ama bug var gelmezse bi de . kumar gibi bi şey olmuş bu da artık :D

lazuri

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Ocak 2015, 05:26:02
Yoğunluk azalınca mecburen dönecek, gerekçesi de belli zaten ;)

Captcha sorun olmaya devam ederse, forumda zaten çok konu var, dikkate alıp uzatmak zorunda kalacaklardır.
Ama adetleri az veriyor atık, o yüzden bilemiyorum, uzatma gelmeyebilir de.

Senin yaptığın hata, filtre olmadan 0,05 lik upg yi almak olmuş aslında :D

Burada bağırıp çağırıyoruz filtre olmadan almayın diye ama dinleyen kim :D Aloooo :D

Dediğim gibi tekrardan uzartmışlar reklam sürelerini.Sorunu çözmek yerine reklam sürelerini uzatmak nedir bende bunu anlamıyorum.Kasıtlı olarak insanlara işkence çektiriyorlar başka bişey değil.

Bu arada hocam ben 0.05 lik upgrade den memnunum nazar değmesin ama o 0.0005 lik reklamlardan daha hiç gelmedi.Gelen reklamlar düzgün memnunum ben :) biter bitmez tekrar alıcam bir süre 0.05 lik upgrade de güzel reklamlar gelir yatırımlardan dolayı.Sadece 2 gece önce herkese gelen normal reklamlar vardı 0.0005 hala onlar duruyor kalabalıgın bir kısmı onlar :)

capaxa

mytraffic deki hisselerden para geliyor sanırım. mtv hesabımda 0,011 dolar birikmiş 247 hissem var. herhangi bir satış işlemim olmadı.. mtv balance ınızı kontrol ederseniz bir sizde görelim anlayalım bakalım.

ElisaMcCline

Daha önceki hareketlerden küsürat kalıyor sanırım. Daha önce kontrol edip sıfırlayıp sonrasında alım/satım yapmamış biri baksa daha iyi olur. Şu BAP exchange zamanından da kalmış olabilir çünkü.

Ben de sıfırladıktan sonra hiç. işlem yapmadım ama şu anda bakamıyorum.
Aynı durumda olup sıfırladıktan sonra hiç işlemi olmayan varsa, daha net bilgi olacaktır :)

troll145

148 shares
mtv balance 0.0064

ikose

İlk defa baktığım ve hiç bir işlem yapmadığım için eskiden nasıldı bilmiyorum ama şu an durum bu

Shares Owned: 246
Total Dividends Earned: $0.0123