Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

faiz heryerde :d 0,35 te bana gelmiş ama zamanlama olarak al sat yapsan her türlü fazla kazanırsın (hp)

bekeli

Share'leri BAP karşılığı bozdurabiliyor muyuz.
https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html
Bu sayfada para karşılığı satılıyor ve BAP ile share alınabiliyor.
Share ile BAP alma olayı yok mu ???

srcnckr

Alıntı yapılan: bekeli - 05 Ocak 2015, 20:20:42
Share'leri BAP karşılığı bozdurabiliyor muyuz.
https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html
Bu sayfada para karşılığı satılıyor ve BAP ile share alınabiliyor.
Share ile BAP alma olayı yok mu ???

En alttaki "Sell Your Shares For BAP" kısmından sharelerinizi BAPa dönüştürebilirsiniz.

tayfunxl

Alıntı yapılan: triplekill - 05 Ocak 2015, 19:52:03
Keşke daha önce haberim olsaydı :) peki kaç hisseye kaç dolar?

3460 hissem vardı 0.173 gemiş

Yani böl ikiye bide 1000 e böl gibi bişey olmuş  :) :) :)

bekeli

Alıntı yapılan: srcnckr - 05 Ocak 2015, 20:25:41
En alttaki "Sell Your Shares For BAP" kısmından sharelerinizi BAPa dönüştürebilirsiniz.

Orada satılığa çıkarıyoruz. Birileri gelip alırsa satılacak.
O sayfada direkt paraya çevirebildiğimiz kısım gibi bir olay BAP için yok sanırım.
Yani BAP ile alıcı olarak kullanıcıların listelendiği bir kısım.

hilmicekic

Arkadaşlar reklamı recycle edince geri dönüşüme sokuyoruz. Kalan süre içinde tıklamak isteyen olursa onların ekranına düşüyor. Biz Recycle etmeden veya recycle ettikten sonra diğer kullanıcılar tıklamadan süresini bekleyerek düşmesini sağlıyorsak jo'nun cebine kalıyo dimi? Sanırım aradaki fark bu.

gaddar

Zaten o 0.0005 likler her gün 50 tane geliyor bana sabit 50 bap gidiyor yani ben recycle yapıyorum başkasına gidiyor o da yaparsa 50 bap daha gidiyor böyle yani boşuna zaman kaybı zaten recycle yapınca da kendimi zengin gibi hissediyorum sanki bin doları recycle ediyoruz  :DD

capaxa

Alıntı yapılan: hilmicekic - 05 Ocak 2015, 20:36:11
Arkadaşlar reklamı recycle edince geri dönüşüme sokuyoruz. Kalan süre içinde tıklamak isteyen olursa onların ekranına düşüyor. Biz Recycle etmeden veya recycle ettikten sonra diğer kullanıcılar tıklamadan süresini bekleyerek düşmesini sağlıyorsak jo'nun cebine kalıyo dimi? Sanırım aradaki fark bu.

Sen recycle eder veya sürede tıklamazsan başaksına gider.
Diğeri aynı şekilde tıklamaz veya recycle ederse ondan da başkasına gider..Böyle tıklayan biri olana kadar devam eder.

lazuri

Captcha sorunu ne zaman çözülecek ya işin suyunu çıkardılar.....

aydyar13

Share olayı nedir acaba  ???