Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 25 Ocak 2015, 15:14:07
Paidverts'de reklam yayınlama saatleri değişken mi sabit zamanda mı ? anladığım kadarıyla değişken, dalgalar halinde geliyor. :)

Her BAP seviyesine aynı anda çıkmıyordu zaten. Parça parça salıyor.
Ama keyifine ya da sistem yüküne göre, peşpeşe de verebiliyor (aynı anda gibi geliyor). Aralıkllarla da verebiliyor.

KyLienq

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Ocak 2015, 14:43:07
Reklamlar resetten ortalama 1.5 saat sonra yayınlamaya başlandı.

Yayınlanacak toplam reklam rakamlarını da burada vermiştim:
http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/paidverts/msg233885/#msg233885

O reklamlar evet bugüne ait. Reklam ID sinden tarihini az çok anlayabilirsiniz.

Ama grup 5 e de 20$ lık reklam, cidden tuhafmış ? ???
Başka grup 5 yok mu aramızda ? ???

Hocam bende seviye 5 im değil bugün, başka zamanda bırak tek olarak 20$ toplamda dahi gelmiyor,gelse gelse jo nun en bonkör anında ugrade ile gelebilir belki.Cidden çok ilginç kafa karıştırıcı bir durum.İnsanı şüpheye düşürüyorlar

srcnckr

Alıntı yapılan: GameHunter - 25 Ocak 2015, 15:14:07
Paidverts'de reklam yayınlama saatleri değişken mi sabit zamanda mı ? anladığım kadarıyla değişken, dalgalar halinde geliyor. :)

Jonun müsaitliğine kalmış, günün herhangi bi saati gönderebilir. 1. gruptan başlıyor 15'e kadar gönderiliyor zamanla.

stykss

Hocam bende dün üye oldum bu siteye. nerden nasıl başlıcam tam bilemedim açıkcası.Yazılanları okudum,  reklam almayı planlıyorum. Günlük verdiği reklamlara tıkladım. Acaba sıfırlanınca mı alayım yoksa şimdi alsam da olur mu  :)

gsliali30

şimdi al farkeden bişey olacağını düşünmüyorum ama alıcaksan toplu al 2de bir feeye para verme

stykss

eyvallah hocam"Buna benzer bir başka site var mı acaba ?  Üniversite öğrencisiyim, Online sürem fazla , birazda ilgiliyim bu konulara,foruma baktım net bir fikir elde edemedim. Yeni konuda açmak istemedim her şeyi sorayım dedm :)

Siteyi googleden buldum, kimsenin refi değilim yani. Bu arada pm atamıyorum sanırım sınır var yeni üyeler için :)

srcnckr

Alıntı yapılan: stykss - 25 Ocak 2015, 15:54:19
Hocam bende dün üye oldum bu siteye. nerden nasıl başlıcam tam bilemedim açıkcası.Yazılanları okudum,  reklam almayı planlıyorum. Günlük verdiği reklamlara tıkladım. Acaba sıfırlanınca mı alayım yoksa şimdi alsam da olur mu  :)

Şimdi alsan daha iyi olur, 0'lanınca zaten reklam gelmez.

dreamsfrom

Bu "Pending" olayı nedir arkadaşlar?

Forumda anlatıldıysa bulamadım, kusura bakmayın.

aydyar13

Alıntı yapılan: stykss - 25 Ocak 2015, 15:58:57
eyvallah hocam"Buna benzer bir başka site var mı acaba ?  Üniversite öğrencisiyim, Online sürem fazla , birazda ilgiliyim bu konulara,foruma baktım net bir fikir elde edemedim. Yeni konuda açmak istemedim her şeyi sorayım dedm :)

Siteyi googleden buldum, kimsenin refi değilim yani. Bu arada pm atamıyorum sanırım sınır var yeni üyeler için :)

3 mesaj daha attıktan sonra sınır kalkacak. Konunun ilk sayfasını,tanıtımını, tamamen okuyun.

aydyar13

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 25 Ocak 2015, 16:18:55

Bu "Pending" olayı nedir arkadaşlar?

Forumda anlatıldıysa bulamadım, kusura bakmayın.

Sanırım aldığınız reklamları sıraya koymuş yukarıdaki active reklamlar bitince sıra onlara gelecektir. Ya da bambaşka bir şey  :PP Önemli olan 3100 BAP :D