Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tennozer

bi yatırım yapamadım ki bana da reklam gelsin  ($$) herşeye tıklarım valla hiç çöp etmeyi sevmem gelse  (hydr)

aydyar13

Sabaha kadar tıklatcak herhalde bugün 100 e yaklaştı 0,009 :(

gsliali30

vallahi ben bir taktik yapıyom fazla sürmüyor tıklamam :)

tayfunxl

Filtreyi 0,01 yaptığımdan buyana, çoğu zaman 0,05 lik upgrade i günde iki kere aldım, günde 2 dolar ordan geliyodu sadece :)
Bu gün orayı da kuruttular,
kapalı kapılar ardında konuşup kararlar alıyorlar
0,009 işi ondandır  (hp) (hp) (hp)

stykss

Alıntı yapılan: aliberk - 28 Ocak 2015, 21:40:16
vallahi ben bir taktik yapıyom fazla sürmüyor tıklamam :)

Nasıl bir taktikmiş o ya  O:-)

benimde kendimce bir olayım var aslında, evde fazladan monitör var onu laptopa bağladım çift ekran, bir ekranda reklam tıklıyorum diğer ekranda geziyorum sağda solda :D

gsliali30

10 tanesini birden açıyorum 1 tanesine tıklıyorum o dolarken diğerlerinin 1. 2. 3. yerlerini dolduruyorum ama açmıyorum biri bitince direk bir tıkla açıyorum daha pratik oluyor kendimce böle bir taktik :D anlatabildim umarım

stykss

Alıntı yapılan: aliberk - 28 Ocak 2015, 21:52:41
10 tanesini birden açıyorum 1 tanesine tıklıyorum o dolarken diğerlerinin 1. 2. 3. yerlerini dolduruyorum ama açmıyorum biri bitince direk bir tıkla açıyorum daha pratik oluyor kendimce böle bir taktik :D anlatabildim umarım

Evet, zamandan kazanıyorsunuz 5-10 saniyede olsa kardır  (spk)

gsliali30

geri çık yeniden tıkla falan filan yapacağıma böyle seri oluyor birde 10 tane birden bittiğinde sayfayı yenileyince 1 sayfa gitmiş oluyor moral oluyo :DD

kazanpara

arkadaşlar 50000 bap var tam olarak şimdi sabaha 1 dolardan fazla bap gelir diye tahmin ediyorum bu 4. gruptaki reklamlar mı verilir yoksa 3. gruba düşene kadar 4. gruptakiler verilip 3. gruptan mı dewam eder :)

enderege

Alıntı yapılan: kazanpara - 28 Ocak 2015, 22:57:30
arkadaşlar 50000 bap var tam olarak şimdi sabaha 1 dolardan fazla bap gelir diye tahmin ediyorum bu 4. gruptaki reklamlar mı verilir yoksa 3. gruba düşene kadar 4. gruptakiler verilip 3. gruptan mı dewam eder :)

Reklam başladığında hangi gruptaysan o grubun reklamı gelir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.