Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazanpara

Alıntı yapılan: enderege - 28 Ocak 2015, 23:11:58
Reklam başladığında hangi gruptaysan o grubun reklamı gelir.

teşekkürler sağol :)

gaddar

hisseler yarın kesin 0.04 lerde olacak jo iyice düşürttü bunları :) birisi 2 milyon birisi parça parça 800 bin hisse gömüyor masaya hayırlısı  ($$)

enderege

Alıntı yapılan: gaddar - 28 Ocak 2015, 23:59:25
hisseler yarın kesin 0.04 lerde olacak jo iyice düşürttü bunları :) birisi 2 milyon birisi parça parça 800 bin hisse gömüyor masaya hayırlısı  ($$)

Paidverts adlı üye 10 000 000  + 873 000 hisseyi 0,06$ dan satışa çıkarmış
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

triplekill

Dağıtılacak 1milyon dolar için hazırlık yapıyo jo efendi :D

ElisaMcCline

Ben yazacaktım ne olduğunu da, sonra PV yi sevmiyor musun gibi PM ler geliyor diye vazgeçmiştim :)

Jo oynuyor yine. Bu ara yolsuzz kaldı. Düşükten topladı, şimdi basıyor.
Hem kendi kâr edecek, hem de daha yükselir diye yüksekten toplayanların elinde kalacak.
O ne zaman izin verir ve yine toplar hisseleri çıkartırsa, onlar da o zaman satış yapabilecekler. Yoksa zarar edecekler zaten.

gaddar

istese adam fiyatları düşürmesini bile kapatırda onunla fazla oynamıyor.Paidvert te jo nun MTV ismi bilmeyenler için. Adamda para olsun da gerisi önemli değil :D

aydyar13

Bakalım neler olacak çok heyecanlı  :m

feyyaz458

bir iktisatı olarak yorumlarsam fiyattaki ani düşüş spakülatif bir kapı atı şuan ünkü hisse senedinin $ olarak düşüşü ani oldu bap olarak ise yavaş düşüyor şuan.1 dolarımızı hisse alsak 0,0601 den 1/0,0601  şuanki fiyattan 16,64 hisse ediyor onuda bap olarak satsak şuanki fiyatı olan 281 den 16,64*281   sonuç 4675 bap ediyor tabiki yüzde 0,25 jonun hisse alışverişinden kestigi fee hari ama yinede iyi bi kar kalıyo.

feyyaz458

ç tuşum bozulmuş çıkmamış yukarda

sertug84

2500 adet hisse aldım 0.06 dan :) hisseler yakın zamanda artacaktır.