Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 08 Mayıs 2014, 18:58:40
Hocam, upgrade yaptığınız yerde tarihli bişe var orada 0.00$ of 1$ gibi bir ibare var .. Bendeki şu anda artmış. 0.016$ gelmiş.
Upgrade olunca şanslıysanız 1 tane 10$ lık reklam bile gelebilir diyor.. Belkide hepsi 200*0.005 olur demiş.

13*0.002 çıkmıştı 1 tanede 0.05 çıkmıştı bununla bir alakası vardır belki.

Demek ki o işaretli reklamlar özel reklam. Bana 2 tane 0.002$ çıktı. ve

You have received $0.004 of $1.00 worth of recycled ads since 05/08/2014 - 14:08:22 

olmuş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

3 tane reklam var yine bende.

enderege

FilmsizKalma

öğlen 3 reklamı rcyle etmiştim acaba bunlar mıki? Çözemedik sistemi. Dur bakalım akşam 13 tane rcyle ettim toplu reklam gelirse sizde olmazs bi ihtimal belki rcyle dendir.

aydyar13

Peki bu recyle ne oluyor ads de?

ýrmakk

Bu sitenin PTCSOLUTİONDA reklamını gördüm. Bir arkadaş site ile alakalı bir blog hazırlamış resimde 50$lık reklam bile var. Birde uzun uzun anlatmış siteyi.  dilden anlayan bir arkadaşımız özetlesin lütfen.
siteyi çözemedik gitti :)

[spoiler]http://splashpageadvertising.com/splash.php?id=2780[/spoiler]

FilmsizKalma

ırmak verdiğin linke tıkladığımda, ilk önce dediğin sayfaya gittim. Sonra başka sayfam yoktu açık bir gk bide senin link başka bir sayfaya yönlendirildi.. Nasıl oldu anlamadım. Yönlendirmede sorması gerekiyordu. +18 içerikli bir sayfa geldi. Bilgine ancak tekrar kontrol ettim şu anda birşey yok.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Mayıs 2014, 11:21:11
ırmak verdiğin linke tıkladığımda, ilk önce dediğin sayfaya gittim. Sonra başka sayfam yoktu açık bir gk bide senin link başka bir sayfaya yönlendirildi.. Nasıl oldu anlamadım. Yönlendirmede sorması gerekiyordu. +18 içerikli bir sayfa geldi. Bilgine ancak tekrar kontrol ettim şu anda birşey yok.

Aynen bende de bir sayfaya yönlendirdi. Bereket benim videolu sayflar engelli. :D

@FilmsizKalma,  reklam mı satın aldın? Ne kadarlık aldın? Bana  o harcamandan 0.10$ komisyon gelmiş. :D

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Mayıs 2014, 11:21:11

valla bende öyle birşey olmadı olsaydı zaten burada paylaşmazdım bloğu  :S :(  Belki site hakkında daha bilmediğimiz şeyler olabilir diye yararı olur diye paylaşmıştım. muhtemelen bloğa eklenen reklamlardan kaynaklanmıştır. nerden bileydim  :-[

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 09 Mayıs 2014, 12:01:47

Aynen bende de bir sayfaya yönlendirdi. Bereket benim videolu sayflar engelli. :D

@FilmsizKalma,  reklam mı satın aldın? Ne kadarlık aldın? Bana  o harcamandan 0.10$ komisyon gelmiş. :D

Ender hocam, bir deneme amaçlı 1$ lık reklam satın aldım. Gün sonunda bilgi veririm. %10 komisyon gelmiş size.
Bu arada sabah 23 reklam vardı. bi 10 tane tıkladım sanırım.. Şimdi 28 reklam var.