Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: mesut - 22 Mayıs 2014, 16:52:46
1$ karşılığında reklam verdim bakalım faydası dokunacak mı..?

:D

0.10$ gibi bir faydası dokundu. :D

Bugün bu saate kadar biri 0.45$ lık olmak üzere 0.70$ lık reklam tıkladım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mesut

Alıntı yapılan: enderege - 22 Mayıs 2014, 17:53:26
0.10$ gibi bir faydası dokundu. :D

Bugün bu saate kadar biri 0.45$ lık olmak üzere 0.70$ lık reklam tıkladım.

0,70$ çok çok güzel bir tutar... Bu tatarı diğer PTC sitelerinde anca 10 günde tıklıyoruz...

Sitenin ömrü ne kadar olur bilemiyorum ama kazançlar gerçekten güzel... Hemde bu sadece kendi tıklamalarımız... Birde altımıza 100 kişi eklediğimizi varsayarsak güzel bir gelir olur sanırım... :)

BOL KAZANÇLAR...

hakanatik01

Becerebildiysem bende reklam aldım 50tıkmıymış o :P  bol şanslar bakalım :)

mesut

Reklam alırken 1 tane 125x125 ve 1 tane 768*90 banner ekledim bunlarda vermiş olduğum link üzerinden reklam olarak çıkıyor mu acaba... bilen var mı...?

hakanatik01

dediğiniz gibi bir reklama hiç denk gelmedim ben, bende eklemedim belki kimsede eklemiyordur :D ilk göreceğim sizinki olur belkide :)

enderege

125 x 125 banner reklamı sayfanın üstünde anında çıkıyor. Buna şahit oldum ama 768 x 90 ı görmedim.

@Hakan, Allah bereket versin. Komisyon gelmiş. 50 tık. İstatistiğinde daha fazla tıklanma görünüyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Ben gördüm yazılarin üstünde nadir de olsa sayfanın yar8s8 boyunda bir banner cikiyor.

abcb

Ender Hocam üç defa reklam vermişti, benim hedefim de o, sanırım reklam verme çoğaldıkça gelen reklam değeri de yüksek oluyor  :)

hakanatik01

Tam olarak reklam vermekle alakalı değil modum ;  reklam verdikçe ekstra 3100 BAP geliyor onla ilişkili aslında,şanslıyım dersen oyunları oynayıpta reklam almadan BAP artırımına gidilebilir;Kısaca BAP bulun BAP :D
http://www.gelirkapisi.com/diger-siteler/paidverts/msg183000/#msg183000

FilmsizKalma

Ben bapaa da bağlamıyorum ama nese :D