Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bende hata var sandım meğer yanlış yere eklemişsin yahu hkapan ödme kanıtları kısmına ekleyelim bir dahakine ;) taşıyorum becerebilirsem :D
Anlaşılmaz bir site zaten anlamaya çalışmayı bıraktım bende enderege hocam tıklayıp geçiyom ,anlamaya çalışırsak ilk hafta scam ilan ediliyordu :) Dün aldığım üyelik :2,99'a bugün 1$ reklam tıkladım :PP

hakanatik01

İyi kazanıyorduk ama benim paidverts maceram bitti sanırım :P BAP bitti 100le ne reklam gelir ne bişli yazı-turayla çoğaltmayı deneyeceğim artık ,BAP alınmıyordu dimi enderege hocam :)

Coulers79

Üyeliğin hatrına biraz reklam al BAP gelsin baride zayi olmasın dolarcuklar. :D

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Temmuz 2014, 21:39:47
BAP alınmıyordu dimi enderege hocam :)

BAP satın alınmıyor.

BAP kazanmanın 2 yolu var sadece, Oyun oynamak ve reklam vermek.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Coulers79 ,enderege hocam teşekkür ettim cevap için. Güzelmiş ama he hem reklam veriyoruz hem 3100 BAP veriyormuş yahu :) gideyim bunlada oyun oynayam bari biraz ,2000 kalana kadar oyuna devam :PP :D

Coulers79

Az oyna yeme pointleri lery leri.  :D  O 2.99$'lık upgrade ne işe yarıyormuş?

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Temmuz 2014, 11:55:23
O 2.99$'lık upgrade ne işe yarıyormuş?

2.99$ lık upgrade alırsan extra reklam çıkıyor. 04-07-2014 de almışım, yarın (10 günlük bir upgrade)günü bitiyor. Bunun karşılığında şu ana kadar tam 5$ değerinde 200 reklam hakkı kazanmışım. İçerde 19.99$ biriktirip diğer upgrade almayı düşünüyordum ama birikmedi. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Yedim Bapları gene yahu :D 10kya çıktıydım aha dedim çözdüm iki yazı bir tura geliyrdu srekli dedim böyle gidicek herhalde rakamları büyüttüm bir baktım bitmişim kollu canavar gibi :PP :D 1 $ daha vardı içerde onlada reklam vereyim bari :))

2,99$ tan al bencede coulers hocam içerde biriken varsa ben hep içerdekilerle alıyorum zaten daha para kaptırmadım :P 2,99 aldım 2 günde 2$ geri dönşü olmuştu bana ama BAPım bitince kaldım tabiki o yüzden deli danalar gibi Baaappp baaappp diye ,meliyom  :D

Coulers79

Tırtmış o ya sevmedim, en güzeli 5 sentlik olan 1'e 20 veriyor. :D

rota26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Temmuz 2014, 16:26:15
Yedim Bapları gene yahu :D 10kya çıktıydım aha dedim çözdüm iki yazı bir tura geliyrdu srekli dedim böyle gidicek herhalde rakamları büyüttüm bir baktım bitmişim kollu canavar gibi :PP :D 1 $ daha vardı içerde onlada reklam vereyim bari :))

2,99$ tan al bencede coulers hocam içerde biriken varsa ben hep içerdekilerle alıyorum zaten daha para kaptırmadım :P 2,99 aldım 2 günde 2$ geri dönşü olmuştu bana ama BAPım bitince kaldım tabiki o yüzden deli danalar gibi Baaappp baaappp diye ,meliyom  :D

o flipp yok mu benim de baplarıma incir agacı dikti. ilk oynadım 1000 bap ı 5000 yaptım tammam dedim kolaymış bunun yazı turası ben bunu 50000 falan yaparım dedim. o anda site dondu.oynayamadım.tekrar girdigimde bap ı 0 ladık.kıvıra kıvıra bütün baplarımı yedi. şu flipp i bi dövem  :D