Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Yardımcı olacak çok birşey yok sitenin durumu belli herkes karar verebilir sanırım yardımcı olmak adına söyleyeceğim tek şey memnun olmayan bıraksın kimse zorla tıklatmıyor değil mi :PP :D
Başkasınnı X kadar refi var X kadar BAP'ı var siz memnun değilseniz bir önemi yok nede olsa :PP

Asilay

Upgrade kârdan düşsede, yatırdığından daha çok kazandırdığı için gelen parayla yatırım yaparak bap dengesini arttırmış olursun. Coulever.. Hakanatik yardım derken couluver'ın mesajını kastettim. :D yazdıkların pek beni ilgilendirmese sana katılıyorum.

hakanatik01

Küçük reklamlar için söylenen/sızlanan/serzenişte bulunan arkadaşlar için yazılmış bir mesaj kimsenin üstüne alınmasına gerek yok ,çözümü basit tıklamamak :PP

Coulers79

Alıntı yapılan: Coulers
6$'lık reklamı fee'lerle birlikte 7$ civara aldım, birikenlede 2,99'lık upgrade yaptım. Upgrade ödeme almamı hızlandırdı.
Kesintiden sonra 7,5$ ödeme aldım geriye 2k BAP kaldı.

Alınan BAP'ın bırakacağı kar 2$'dı, upgrade'den sonra kâr 1,50'ye düştü. 20$'lık upgrade'i almak için hesapta para biriktirmek daha zor ama
eğer oda aynı mantıksa bu iş yaş. Ha belki BAP'ın çok daha fazla olması gerekiyor ve o zaman daha çok kazandırıyorsa onu bilemiyorum.  :m

Asilay

uuuuuuuuuf büyük geçmiş olsun bana  (d) Paidverts hesabımı tatil moduna alıcam diye 20.000 BAP yedim. Normal fiyatı 10.000 BAP .... Acemilik işte... Heryerde gösteriyor kendisini.  :D

abcb

Acemiliğin bu kadarla çıksın keşke  ;)

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Eylül 2014, 23:15:35
Yardımcı olacak çok birşey yok sitenin durumu belli herkes karar verebilir sanırım yardımcı olmak adına söyleyeceğim tek şey memnun olmayan bıraksın kimse zorla tıklatmıyor değil mi :PP :D
Başkasınnı X kadar refi var X kadar BAP'ı var siz memnun değilseniz bir önemi yok nede olsa :PP

+1

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

rota26

Alıntı yapılan: enderege - 04 Eylül 2014, 21:35:26
+1

ende hocam nasıl aanlatcam bilmiyom şimdi ben daha önce paidverts den payzaya 1,66 $ çekmeye çalışmıştım limit 2$ mış .şimdi o 1,66$ payza cashout da kaldı.şimdi onu nasıl boşa çıkarabilirim ve paypal cashouta gönderebilirm.inşallah anlatabilmişimdir  :D

abcb

0.34 centi dekazandıktan sonra önceki gibi aktarma yapıyosun, ondan sonra da 2 doları çekebiliyorsun, şimdilik 34 centi kazanmaktan  başka yapman gereken bir işlem yok  :)

rota26

Alıntı yapılan: abcb - 06 Eylül 2014, 15:24:04
0.34 centi dekazandıktan sonra önceki gibi aktarma yapıyosun, ondan sonra da 2 doları çekebiliyorsun, şimdilik 34 centi kazanmaktan  başka yapman gereken bir işlem yok  :)

payza coashoutdan çıkarıp , paypala çekcem oluyo böyle , hayırdır bu gün sende bişey var kırmızıları kullanmayı bırakmışın.sarıları kullanıyon   :D