Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sertug84

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ekim 2014, 11:14:18
+ olarak benim fikrim., BAP için belirli bir hedef belirleyin. Onun aşağısına düşmeyin, üstüne çıkmayın. Biriktikçede çekin. BAP ı haddinden fazla kasa kasa para çekemeden birde bakmışsınız site batmış olabilir.

Aynen katılıyorum. Belirli bir hedef belirleyip o bap grubunda kalın bencede. Örnek olarak 5. grupta olan birisi 7.gruba çıktıktan sonra bapını sabit tutabilir. günde 6 dolar kazandığını varsayalım. 12000 bap puanı azalmış olacaktır. bunu sabitlemek için 4 adet reklam alıp geri kalan parayı çekebilir. böylece hem bap sabit kalmış olur hemde karınızı çekmiş olursunuz.

enderege

Alıntı yapılan: sertug84 - 02 Ekim 2014, 01:00:15
ender hocam filtre tecrübelerini yaz ilerleyen zamanda ki bende düşünüyorum. 0.1$ likler insanı yoruyo :) ama şöyle 3$ lıklar gelince onları izlemesi bile güzel oluyor :)

İlk aldığım filtrede bildiğiniz üzere 0.01$ lık değer girmiştim. ve bunun altında reklam gelmiyordu. Geçenlerde 0.05$ lık filtre aldım. Üst mesajlarda da yazmıştım 0.01$ lık reklamlar yine çıkıyor diye. Yönetime attığım mesajlar sonucu şunu öğrendim. Filtre sadece normal reklamlar ve recycle reklamlarında işe yarıyor. Upgrade rekalmalrında ise işe yaramıyor. Upgrade reklamlarıda en düşük 0.01$ lık (40-50 tane geliyor ki, bunaltıyor adamı) geliyor. Şimdi sonuçta Normal reklam ve recycle reklamlar en az 0.05$ değerinde upgrade reklamlar ise en az 0.01$ değerinde gelmeye başladı.

Reklam filtresi almak isteyenler buna dikkat etsin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Çok tıklaması sıkıcıdır doğru ama millet neoda 0.01 lik reklam gelince pek bir seviniyordu  :D

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 07 Ekim 2014, 18:42:04
Çok tıklaması sıkıcıdır doğru ama millet neoda 0.01 lik reklam gelince pek bir seviniyordu  :D

Valla neoda bu kadar 0.01$ lık reklam çıksın millet bıkar, tıklamaz. :D  Her gün en az 2 saatimi alıyor bu site. Arada uzaklaşıyorum, dolaşıp yeniden geliyorum.

paragelsinde

enderege hocam senin oranlar iyş benimki 80 reklam değeri toplasan 0,05 bile olmuyor hemen şutluyorum :))) -:))

omar33

Alıntı yapılan: demre - 07 Ekim 2014, 23:24:56
enderege hocam senin oranlar iyş benimki 80 reklam değeri toplasan 0,05 bile olmuyor hemen şutluyorum :))) -:))

Seni çok iyi anlıyorum demre. Bu 0,0005 lik reklamlar adamı siteden soğutuyor  :)

desmond23

Mini upgrade reklamları çok uğraştırıyor. Upgrade yapmadan önce 1 dolarlık reklam çıkıyordu. Şimdi 10 tane 0.10 dolarlık reklam çıkıyor.

sertug84

Alıntı yapılan: desmond23 - 08 Ekim 2014, 10:52:44
Mini upgrade reklamları çok uğraştırıyor. Upgrade yapmadan önce 1 dolarlık reklam çıkıyordu. Şimdi 10 tane 0.10 dolarlık reklam çıkıyor.

onun upgrade ile alakası yok bildiğim kadarıyla. upgrade için gelen reklamlar standart reklamlardan bağımsız.

desmond23

Bunlar mini upgrade reklamları değilmi?

enderege

Alıntı yapılan: desmond23 - 08 Ekim 2014, 11:15:32

Bunlar mini upgrade reklamları değilmi?

1% ibareli olanlar upgrade reklamları.