Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrah88

Hayırlı olsun sertug84 darısı başımıza inş.

emrah88

Merhaba ElisaMcCline hoşbulduk, 6.seviyedeyim haftalık 2,99 lık paketten alıyorum sanırım mayıs ayında üyelik açmışım  ama pek ilgilenmedim sertug84 arkadaşımızın paylaştığı türkçe anlatımlı video ile başlamış bulunmaktayım teşekkür ederim tekrardan kendisine.

seviye:6   (7 yada 8 de sabitlemeyi istiyorum.)
Bap:182726

emrah88

Düzenleme yapayım dedim karıştı :)) neyse zamanla alışırım foruma.
Herkese bol kazançlar.

sertug84

Alıntı yapılan: emrah88 - 29 Ekim 2014, 14:00:09
Merhaba ElisaMcCline hoşbulduk, 6.seviyedeyim haftalık 2,99 lık paketten alıyorum sanırım mayıs ayında üyelik açmışım  ama pek ilgilenmedim sertug84 arkadaşımızın paylaştığı türkçe anlatımlı video ile başlamış bulunmaktayım teşekkür ederim tekrardan kendisine.

seviye:6   (7 yada 8 de sabitlemeyi istiyorum.)
Bap:182726

rica ederim bi nebze yardımcı olduysa ne mutlu bana :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: emrah88 - 29 Ekim 2014, 14:05:36
Düzenleme yapayım dedim karıştı :)) neyse zamanla alışırım foruma.
Herkese bol kazançlar.

Forumda mesajını editleyebilmen için 5 mesajının olması gerekiyor. Ve de PM (özel mesaj) gönderebilmen için.
Şu anda 5 mesajın var, edit ya PM gerekebilir diye, sorunlu mesajı şimdilik silmiyorum.
Mesaj sayın artınca sileriz :)

emrah88

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim iyi forumlar bol kazançlar. :)

emrah88

windows 10 na geçiş yaptım bolve ekranındaki karanlık çizgili karakterlerin artık çıkmadığını farkettim. windows 7 de çok sorun oluyordu ilginç :)

sertug84

Alıntı yapılan: emrah88 - 29 Ekim 2014, 14:29:49
windows 10 na geçiş yaptım bolve ekranındaki karanlık çizgili karakterlerin artık çıkmadığını farkettim. windows 7 de çok sorun oluyordu ilginç :)

yok o windows ile ilgili değil dostum. solve medianın gönderdiği reklamlar ile ilgili. ben linuxtaykende değişken oluyor.

emrah88

sürekli yenile dediğimde bile aynı net yazılar geliyor sizde yaparsanız bi bakalım siyah kötü yazılar gelicek mi ? :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: emrah88 - 29 Ekim 2014, 15:11:11
sürekli yenile dediğimde bile aynı net yazılar geliyor sizde yaparsanız bi bakalım siyah kötü yazılar gelicek mi ? :)

Ekran kartı driver yükleyebildiniz mi ?
Belirli özellikleri (ki bunları karıştırmak için kullanıyorlar) basamadığı için, yazılar daha net görünüyor olabilir :)