Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emrah88

driverlarımı yükledim. inş hep böyle kalır rahat ederim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: emrah88 - 29 Ekim 2014, 15:36:19
driverlarımı yükledim. inş hep böyle kalır rahat ederim :)

Bu site ya da captcha lar için olabilir ama, oyun oynuyorsan, muhtemelen çok rahatsızlık verecektir.
Dediğim gibi, bazı özellikleri grafik özelliklerini basamıyor gibi görünüyor :)

Yıllar önceydi, test drive 5 yeni çıkmıştı. Habire bir virajda durduk yere bir yere çarpıp duruyordum ve oyunda hata olduğunu düşünüyor, sinirleniyordum :)
Yıllar sonra, hayatta bakmayacağım grafik özellikler olmasına rağmen bir nostaljim geldi diyelim. Oyunu yüklemiştim.
Sanki o oyun daha önce yüklediğim oyun değildi. Herşey ne kadar farklıymış :)
O çarptığım yerde de bir direk varmış :))

Sadede gelirsek, başka programlarda grafik özelliklerle ilgili ihtiyaç yoksa, evet süper olmuş bence de :) :y

sertug84

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ekim 2014, 15:44:37
Bu site ya da captcha lar için olabilir ama, oyun oynuyorsan, muhtemelen çok rahatsızlık verecektir.
Dediğim gibi, bazı özellikleri grafik özelliklerini basamıyor gibi görünüyor :)

Yıllar önceydi, test drive 5 yeni çıkmıştı. Habire bir virajda durduk yere bir yere çarpıp duruyordum ve oyunda hata olduğunu düşünüyor, sinirleniyordum :)
Yıllar sonra, hayatta bakmayacağım grafik özellikler olmasına rağmen bir nostaljim geldi diyelim. Oyunu yüklemiştim.
Sanki o oyun daha önce yüklediğim oyun değildi. Herşey ne kadar farklıymış :)
O çarptığım yerde de bir direk varmış :))

Sadede gelirsek, başka programlarda grafik özelliklerle ilgili ihtiyaç yoksa, evet süper olmuş bence de :) :y

test drive 5 çıktığında bende hemen almıştım. o zaman lisedeydim sanırım ya :) hatta hilesini bulup bütün araçları açmıştım. pittbull yada bulldog isimli bir araç vardı dişleri ve ağzı olan onu kullanıyordum hep :) vay be hocam eski günlerime götürdün beni ya :) konuda sapmasın :)

emrah88

yeni gelen reklamlar ve seviye düşme sınırına geldim :)

Muhendis23

Arkadaşlar ben bişey soracam benim şimdi 255.000 BAP var hesabımda ve 13-14 dolar da para acaba bu BAP puanı için parayı biriktirip 19.99 luk upgrade alsam BAP puanlarım yeter mi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sertug84 - 29 Ekim 2014, 15:51:13
test drive 5 çıktığında bende hemen almıştım. o zaman lisedeydim sanırım ya :) hatta hilesini bulup bütün araçları açmıştım. pittbull yada bulldog isimli bir araç vardı dişleri ve ağzı olan onu kullanıyordum hep :) vay be hocam eski günlerime götürdün beni ya :) konuda sapmasın :)
bunu oynamak için 4+2 Mb hızlandırıcılı VoodooFx ekran kartını da yazayım da, tam (eht) desinler :D

Çok daha kötülerini de gördük tabii ki ama bu kartlar ilk 3dfx kartlardı, olay olmuştu.. Hepsi hepsi de (Toplam 6mb ekran kartı) 4Mb tı, 2Mb de hızlandırıcı vardı :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: emrah88 - 29 Ekim 2014, 16:13:01
yeni gelen reklamlar ve seviye düşme sınırına geldim :)

En küçük 0,10 mu var ?
Hangi şartlarda kimde ne var görmeye çalışıyorum da :)

emrah88

aynen 0,10 dan 1 dolar yaptı ayrıyetten 1 dolarlıkta var ohh mis :) bugünkü kazancım 15 dolar  reklam vermeye devam :)

enderege

Foruma hoşgeldin emrah88. Bol kazançlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

emrah88

teşekkür ederim sizlerinde kazancı bol olsun inş.