Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

sertug84'e +1 Yalanda olsa yaşlıları sevindirmek lazım :P :D
10 arkadaşı garantiledi dediğinizi duyar gibiyim :P  (yvr)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Kasım 2014, 00:48:41
sertug84'e +1 Yalanda olsa yaşlıları sevindirmek lazım :P :D
10 arkadaşı garantiledi dediğinizi duyar gibiyim :P  (yvr)

:D
Bilemiyorum, çoğu size bile süpriz oluyor biliyorsun :)

Geçen yılı aramayız umarım, benim için oldukça keyifliydi.
Umarım herkes için de öyle olmuştur :)

hakanatik01

Kah güldük kah ağladık ama çok keyifliydi Allah bozmasın ,bu yıl hediyeler büyük olursa daha iyi olur ama  ne bilm bir ev olur araba olur bekarlar evlendirilir,bilqin banlanır,hakacu kırmızı renkli olur v.s. vizyonumuzu geniş tutalım :P :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Kasım 2014, 01:01:47
Kah güldük kah ağladık ama çok keyifliydi Allah bozmasın ,bu yıl hediyeler büyük olursa daha iyi olur ama  ne bilm bir ev olur araba olur bekarlar evlendirilir,bilqin banlanır,hakacu kırmızı renkli olur v.s. vizyonumuzu geniş tutalım :P :D

Hmm ???

Ben şu neobuxtan günde 1000$ kazanma olayını biraz ciddiye alıp kafa yorayım o zaman :P anca kurtarır :D

hakanatik01

Hiç olmasa Bilqin'i banlamayı ekleyek 1000$ sizin olsun bilqini banlamak paha biçilemez :P (gyk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Kasım 2014, 02:00:04
Hiç olmasa Bilqin'i banlamayı ekleyek 1000$ sizin olsun bilqini banlamak paha biçilemez :P (gyk)

Hmm, ???
Ok o zaman Bilgin' e de bir sorayım, belki o banlanmamak için daha fazla verir :))

bekeli

Site çok fazla vakit almaya başladı :S

Reklam tıklamaktan usandım resmen. Tıklamasan BAP gidiyor. Ne pis bir sistem ya :)
Ya filtre meselesine bakacağım yada yatırımı çıkarıp bırakacağım.
BAP grubumu sabit tutayım diye bir miktarını geri yatırınca da pek birikmiyor :D

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Kasım 2014, 13:54:34
Site çok fazla vakit almaya başladı :S

Reklam tıklamaktan usandım resmen. Tıklamasan BAP gidiyor. Ne pis bir sistem ya :)
Ya filtre meselesine bakacağım yada yatırımı çıkarıp bırakacağım.
BAP grubumu sabit tutayım diye bir miktarını geri yatırınca da pek birikmiyor :D
alttaki gibi reklam gelirse bıkmassın bekeli bu iş biraz sabır işi, dediğin gibi ufakreklamlarda sıkıcı oluyor, ama büyük reklam geldimi ortam yıkılıyooooo (prt) (prt) (prt)
[IMG]http://i61.tinypic.com/1zmo9de.jpg[/img]
sabret bence çıkar bırakırsan inan kaybedersin ... hiçbir site bunun kadar kazandırmıyor... bol kazançlar

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 16 Kasım 2014, 14:06:43
alttaki gibi reklam gelirse bıkmassın bekeli bu iş biraz sabır işi, dediğin gibi ufakreklamlarda sıkıcı oluyor, ama büyük reklam geldimi ortam yıkılıyooooo (prt) (prt) (prt)

sabret bence çıkar bırakırsan inan kaybedersin ... hiçbir site bunun kadar kazandırmıyor... bol kazançlar

Sonunda mega upg den para gelmiş sanırım biraz :D
Adına sevindim :)

Bap seviyen neydi ? iyi rakamlar var maaşallah :)

Yoksa bugüne ait değil de atladım mı bak şimdi sazan gibi :D

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Kasım 2014, 13:54:34

Ya filtre meselesine bakacağım y

Filtre sadece normal reklamlarda ve recycle reklamlarda işe yarıyor. Upgrade reklamlarda işe yaramıyor. ve bu upgrade reklamlar mininmum 0.014 dan başlıyor. Hatırlatmakta fayda var.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.