Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 17 Kasım 2014, 22:41:20
hani derler ya ender hocam bardaktan boşalır gibi yağıyor diye ,o biçim yağacak reklam bekle... :)) :)) :))

En sonunda bardak kafamıza inmesinde. İlk gün hayal kırıklığı ama yarına bakacağız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sarpkaya

arkadaşlar,ptc reklamı vericem üye gelişi çok olan çok üye toplayabileceğim bir ptc sitesi biliyormusunuz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sarpkaya - 17 Kasım 2014, 23:00:16
arkadaşlar,ptc reklamı vericem üye gelişi çok olan çok üye toplayabileceğim bir ptc sitesi biliyormusunuz?

Neobux

kilicaslan3873

ender hocam böyle gelecek reklam... -:)) -:)) -:))
[IMG]http://i61.tinypic.com/1zmo9de.jpg[/img]

sarpkaya

o site çok pahalı başka önerebileceğiniz bir site varmı.çünkü bakıyorum adam günde 60..70 tane ref. bulmuş.bir sitenin ref. yarışmasındaki listede gördüm.neobuxa reklam verdiğini sanmıyorum o arkadaşın hangi siteden geliyor bu refler acaba..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sarpkaya - 17 Kasım 2014, 23:23:05
o site çok pahalı başka önerebileceğiniz bir site varmı.çünkü bakıyorum adam günde 60..70 tane ref. bulmuş.bir sitenin ref. yarışmasındaki listede gördüm.neobuxa reklam verdiğini sanmıyorum o arkadaşın hangi siteden geliyor bu refler acaba..

Hangi site için reklam vereceksiniz. ?
Bu konuya yazınca, ben önce paidverts için o adette ref bulmuş ve siz de paidverts e reklam vereceksiniz sandım.
Bu bahsi geçen kişi hangi siteye günde 60-70 ref bulmuş ve siz hangi siteye ref bulmak için reklam vereceksiniz. ?

ptconur

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 17 Kasım 2014, 23:20:10
ender hocam böyle gelecek reklam... -:)) -:)) -:))
[IMG]http://i61.tinypic.com/1zmo9de.jpg[/img]

bana hiç reklam gelmedi şimdi  ???

sarpkaya

bahsettiğim kişi lucentbux a son 24 saatte 71 tane üye bulmuş.ben bu siteyede üyeyim ve 4....5.. tane daha siteye üyeyim paidvertsde dahil.reklamıda ilk etapda paidverts e vermeyi düşünüyorum.sonrasında ise buxbery ve oxybux a..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ptconur - 17 Kasım 2014, 23:44:43
bana hiç reklam gelmedi şimdi  ???

%1 lik reklamlar onlar Onur. yani sabahtan çıkıyor o reklamlar.

Muhtemelen zaten bugün çıkan reklamlar da değil. Mega upg reklamları onlar ve Megaupg alanlar reklam çıkmıyor kaç gündür diyor.

Coulers79

Paidverts'den ref bekleme, adam vermiştir 3-5 yere aktif olduğu sitelerde paylaşmıştır falan.