Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sarpkaya - 17 Kasım 2014, 23:46:18
bahsettiğim kişi lucentbux a son 24 saatte 71 tane üye bulmuş.ben bu siteyede üyeyim ve 4....5.. tane daha siteye üyeyim paidvertsde dahil.reklamıda ilk etapda paidverts e vermeyi düşünüyorum.sonrasında ise buxbery ve oxybux a..

Yeni bir siteye, yeni scam olmuş sitede biriken kredilerinizle bile günde 50 ref yakalayabilirsiniz.
lucentbux ile paidverts gibi iki siteye ref bulma işinin aynı durumda olduğunu düşünmek, büyük bir talihsizlik olur :)
Buxberry için de neo dışında o adetlerde ref bulma şansınız yok sayılır.
Oxybux için istediğiniz her yerde deneyebilirsiniz. Genelde harcamanızla eşdeğer bir karşılıkla ref bulursunuz bu gibi yeni sitelere.

Dediğim gibi, ben bu konuya yazdığınız için paiverts e o adette ref bulmaktan bahsediyorsunuz sandığım için yazdım.
Onun da adresi neobux, aynı şekilde buxberry de benzer olur sanırım.

Clixsense de günlük reklam denenebilir. Ama bence onun yerine, yeni açılmış ve günlük 3-5$ a reklam verebileceğiniz,
RR yarışmaları devam ettiği için çok sayıda yeni üye gelen ucuz sitelerde şansınız daha fazla olur. (sadece oxybux için söylüyorum).
Çok adette sitede reklam çevirebilirsiniz.
Yeni siteler dışındaki diğer siteler için alabileceğiniz en iyi Fiyat performans, maalesef neobux.

sarpkaya

hakanatik01

PTP'de vermiştir belki en doğru cevabı aslında o adam verebilir :) Adamın bulduğu refler sadece reklam vermekle de olmayabilir PTP,reklam verme,Ref değişimi gibi yöntemleride denemiş olabilir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Kasım 2014, 00:22:41
PTP'de vermiştir belki en doğru cevabı aslında o adam verebilir :) Adamın bulduğu refler sadece reklam vermekle de olmayabilir PTP,reklam verme,Ref değişimi gibi yöntemleride denemiş olabilir.

Yaa bizim burada zaman zaman yapıldığı üzere bir sitede slot da olabilir.
Ama havada kalıyor kesin birşey diyemiyorsun ki. Yeni sitelerde evet olasılık çok fazla.
Ama eski sitelerde adresler az çok belli.

Bu arada, abi şu paidverts de şöyle abuk subuk reklam verenlerin ben var ya ... (d)  (sns) >:( (sinir)
Yine var bir tane  (sns)

Forumda konusunu gördüm, şikayet için:
image link ile ID diyor ama burada, forumda gösterdikleri gibi bir ID falan yok yahu, nasıl şikayet edeceğiz ki ???  >:(
Zaten bazılarında oluyor demişler, o da nasıl salakça birşeyse artık.  (sns)

ElisaMcCline

Sorry! Site is currently under maintenance

We will be back soon.

sertug84

açık yaw site :) bana denk gelmedi heralde.

enderege

Bende şimdi tıklıyorum. Hatta dünkü şikayetimi duymış galiba 12.50$ lık (içinde 1x11$ lık var) normal reklam vermiş. 4$ lıkta mini upgrade reklamı var. Mega upgrade reklamı yok!...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sertug84 - 18 Kasım 2014, 12:10:43
açık yaw site :) bana denk gelmedi heralde.

Uydurmadık ya be yaw :D

Alıntı yapılan: enderege - 18 Kasım 2014, 12:51:50
Bende şimdi tıklıyorum. Hatta dünkü şikayetimi duymış galiba 12.50$ lık (içinde 1x11$ lık var) normal reklam vermiş. 4$ lıkta mini upgrade reklamı var. Mega upgrade reklamı yok!...

Ticket açtım dün olanlara dayanamayıp, yazıktır (eht) adam dedim :P Yapmayın etmeyin dedim :P
Oooo çok ayıp etmişiz,, hemen çözüyoruz dediler :PP

ElisaMcCline

10dk önce girdim sabahtan sonra ilk defa, 25 tane $0.0005 vardı.
Şimdi tıklasam mı diye bakıyordum ki reklamlar gelmeye başladı.
Haberiniz ola :)

mansur47

site ağırlaştı mı ne sürekli atıyor dışarı