Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Kasım 2014, 22:16:17
8. Grup 10$ e mi?  :PP

4.Grup Paid Ads (0) (d) :D
Burada yazan hiçkimse Bap4 değil demekki :D

Alıntı yapılan: frmdls - 25 Kasım 2014, 22:18:56
hocam son 3-4 gündür yerlerde sürünüyor reklam değerleri. Jo'nun verdiği tabloyu asla yansıtmıyor. Artı hesapta suan aktif upgrade olduğu halde.  :'( :'( :'(

Düne kadar bende herşey normaldi. Dün sapıttı. Hemen herkeste de öyle (eğer ki engelleyecek bir filtreniz yoksa)

frmdls

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Kasım 2014, 22:21:08
4.Grup Paid Ads (0) (d) :D
Burada yazan hiçkimse Bap4 değil demekki :D

Düne kadar bende herşey normaldi. Dün sapıttı. Hemen herkeste de öyle (eğer ki engelleyecek bir filtreniz yoksa)

Bende BAP4 hemde bugun öğlen upgrade yaptım reklam gelmiyor. Parası olanlar yavaştan çekmeye başlasınlar bence.  (yvr)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: frmdls - 25 Kasım 2014, 22:23:42
Bende BAP4 hemde bugun öğlen upgrade yaptım reklam gelmiyor. Parası olanlar yavaştan çekmeye başlasınlar bence.  (yvr)

Bugün upg yaptıysan, dün gece reset zamanına göre dağılım yapılacağı için yine bap3 olarak işlem görüyorsun :)
Herneyse o detay zaten. :)
Bence point log alanından kontrol yaparsan, doğru olduğunu göreceksin :) Hatta bana resette gelenler hep fazlalık olarak geliyor.
Öğleden sonra gelenler de birebir tutuyor (du) düne kadar :)

bekeli

Grup 6.
4 dolarlık reklam geldi.

enderege

Alıntı yapılan: frmdls - 25 Kasım 2014, 22:18:56
hocam son 3-4 gündür yerlerde sürünüyor reklam değerleri. Jo'nun verdiği tabloyu asla yansıtmıyor. Artı hesapta suan aktif upgrade olduğu halde.  :'( :'( :'(

Foruma hoşgeldin Jancooth. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

frmdls

desmond23

Kusura bakmayın bap grubumu söylemeyi unutmuşum. Bap grubum 5, 4 dolarlık reklam geldi. :)

triplekill

Alıntı yapılan: tayfunxl - 25 Kasım 2014, 19:08:41
Bende verdiğim reklamlara baktım bir kıpırtı yok hepsi bıraktığım gibi , hafta sonu da dahil 5. güne giriyoruz, seviyem 5 dün sadece 2 dolara yakın reklam aldım,
site eğer böyle devam ederse üzücü.
günlük ortalama ne kadar kazanıyosun? grup3teyimde yatırım yapmayı düşünüyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: desmond23 - 25 Kasım 2014, 22:45:27
Kusura bakmayın bap grubumu söylemeyi unutmuşum. Bap grubum 5 4 dolarlık reklam geldi. :)

Yaa normalde önemli değil, yani kimse kimsenin durumuyla ilgilenmiyor ama,
Dolarlar havada uçuşuşuyor :D Bize gelen gide yok :D