Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sertug84

serverlar gelmiş üzerinde çalışıyorlar. yarın açılacak muhtemelen. nedendir bilmiyorum paidvertse güvenim yüksek.

frmdls

Alıntı yapılan: sertug84 - 03 Aralık 2014, 03:18:59
serverlar gelmiş üzerinde çalışıyorlar. yarın açılacak muhtemelen. nedendir bilmiyorum paidvertse güvenim yüksek.
:'( :'( nedense 2 gün dediler 4.güne girdi.

ElisaMcCline

Bir mola iyi olmuştu ama biraz kabak tadı vermeye başladı.
Umarım açılır artık bugün.

frmdls

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Aralık 2014, 08:58:55
Bir mola iyi olmuştu ama biraz kabak tadı vermeye başladı.
Umarım açılır artık bugün.

Jo'nun yaptığı açıklamalara bakıyorum da pek iç açıcı birşey söylemiyor. Facebooktan yaptığı paylaşımları görüyorum keyfi yerinde ..

bekeli

Bir bakım bu kadar fazla sürmemeli :S

enderege

Arkadaşlar ben bekleme taraftarıyım. Çünkü ödemeleri gönderiyor. Ama yatırım yapanlar, durumdan hoşnutsuz olanlar dispute açma hakkları olanlar haklarını arayabilir. Herkes siteyi bırakmakta veya devam etmekte özgürdür.

Herkes bişeyler söylüyor. Konuyu tanıtanda ben olduğum için cevap verme gerekliliği hissine kapılıyorum ama benimde yapabileceğim birşey yok malesef.  Dilerseniz önerilmeyen siteler kısmına veya SCAM a taşıyabilirim. Ben şahsen bekliyorum. Kimseninde önünden geçmek istemem. Ben kardayım bu nedenle zararda olanların kanına girmek istemem.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

desmond23

Dispute açmak sonuç getirmiyor zaten. Genellikle kaybediyoruz. Tek çaremiz beklemek...

paragelsinde

dispute yi nasıl açaağız ki hocam

reklam gösterimi olarak satılıyor ve reklamlar gösteriliyor.

upgrade zaten sistem içi parayla oluyor...

dispute içi yaş iş hemde bu şekilde işi iyi bilen bir admine...

LordMugi

Dispute açılacak bir durum yok ortada. Dün 20 dakikada adam para ödemesini yaptı. Bugun düzeleceğini düşünüyorum artık sabah 5 gibi falan site yönlendirmeyi bırakıp sayfayı yarım açmaya başlamıştı ağır ağır, şimdi tekrar yönlendirmeye geçmiş demek ki var bir sorun hala çalışıyorlar.

desmond23

Dispute zaten son düşünülecek şey ama paypal disputeleri sanal ürün olarak kabul ettiği için disputeyi kazanma şansımız sıfıra iniyor. Bunu söylemek istedim.