Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Gece Faceden mesaj yazmış. Yarına sallıyor galiba.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kilicaslan3873

Henüz programcılar değil çok haber. Yan olsa sunucu ile rastgele şeyler yapıyor;
"Ben .. Orada sunucu kullanımı, diken ve trend güzel grafik olacak master rapor, tüm sunucu üzerinde Munin yüklü bu ile biz talep edebilecektir cevap olacaktır..
.... Ben önümüzdeki yoluyla gidecek şeyler: Sunucu ayarları, güvenlik, biraz sonra, bruteforce koruma, güvenlik duvarı verdiği ve bazı temel sunucu sertleşmesini (ssh portu, ekibi ile almak için yaklaşım kontrol edecek) sonra biz her şeyi güvenli kilitler. "
Bu arada bizim kod Birçok bölümleri erişim "okuma / yazma" gerektirir, ama bizim köle veritabanları ile sadece okudum ...., bizim kod ayarlayarak bitirmek için birden fazla veritabanı sunucuları ile her şey uyumlu hale getirmek için Paul & Daniel bekliyoruz . Ve usta ile, onun hemen hemen sadece yazmak ... Yani sadece doğru yönde şeyi işaret etrafında her şeyi hokkabazlık meselesi.
* Sonra sonraki hafta, biz belirli veritabanlarını kullanarak yeniden sorgular başlayabilirsiniz. Sonra hesaplama için belirli bir köle veritabanına özgü sorguları etmektedir. Ve bu gerçekten bizim birden çok sunucu arasında yükü dağıtmak yardımcı olacaktır.
Bir sürü iş yapmak ... ama im sonra bugün tekrar online olmak umuduyla.
demiş,faceden 2saat önce jo beyfendi :)

enderege

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 04 Aralık 2014, 17:02:39

Bunuda tercüme etsen iyiydi. :PP

Neyse bugün online olacakmış. Bunu anladım sanırım. :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 04 Aralık 2014, 17:02:39
Henüz programcılar değil çok haber. Yan olsa sunucu ile rastgele şeyler yapıyor;
"Ben .. Orada sunucu kullanımı, diken ve trend güzel grafik olacak master rapor, tüm sunucu üzerinde Munin yüklü bu ile biz talep edebilecektir cevap olacaktır..
.... Ben önümüzdeki yoluyla gidecek şeyler: Sunucu ayarları, güvenlik, biraz sonra, bruteforce koruma, güvenlik duvarı verdiği ve bazı temel sunucu sertleşmesini (ssh portu, ekibi ile almak için yaklaşım kontrol edecek) sonra biz her şeyi güvenli kilitler. "
Bu arada bizim kod Birçok bölümleri erişim "okuma / yazma" gerektirir, ama bizim köle veritabanları ile sadece okudum ...., bizim kod ayarlayarak bitirmek için birden fazla veritabanı sunucuları ile her şey uyumlu hale getirmek için Paul & Daniel bekliyoruz . Ve usta ile, onun hemen hemen sadece yazmak ... Yani sadece doğru yönde şeyi işaret etrafında her şeyi hokkabazlık meselesi.
* Sonra sonraki hafta, biz belirli veritabanlarını kullanarak yeniden sorgular başlayabilirsiniz. Sonra hesaplama için belirli bir köle veritabanına özgü sorguları etmektedir. Ve bu gerçekten bizim birden çok sunucu arasında yükü dağıtmak yardımcı olacaktır.
Bir sürü iş yapmak ... ama im sonra bugün tekrar online olmak umuduyla.

İngilizce den biraz anlıyoruz ama, google-ca dan ben anlamıyorum be yahu :P
Bunu Türkçeye çeviren birşey yoksa, metinin ingilizcesini de ekleyebilir misin lütfen :)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 04 Aralık 2014, 17:10:15

metinin ingilizcesini de ekleyebilir misin lütfen :)

Not much news from the programmers just yet. Yan is doing random things with the server though;

"I have installed munin on all server, reporting to the master.. There you will have nice graph of server usage, spike and trend. With this we will be able respond the demand.
.... Things I will go through next: Server settings, security a bit ( ssh port, will check the approach to take with the team ), bruteforce protection, firewall tweaking, and some basic server hardening, then later we will lock everything safe and secure."

Meanwhile we're waiting on Paul & Daniel to finish adjusting our code, to make everything compatible with multiple database servers.... As many sections of our code require "read/write" access, but with our slave databases we have read only. And with the master, its pretty much write only... So it's just a matter of juggling everything around to point everything in the right direction.

* Then later in the week, we can start rebuilding queries using specific databases. Then point specific queries at a specific slave database for calculation. And this will really help distribute the load between our multiple servers.

Lots of work to do... but im hoping to be back online later today.

enderege

Alıntı yapılan: StoWoo - 04 Aralık 2014, 10:51:33
digadzdan çıkarıcaz artık inşallah

İnşallah ama,
büyük konuşma istersen. :D 

murratt

hadi hayırlısı açılmış (prt)

ElisaMcCline

Paid ads page should be back online this evening, please be patient. :))

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 04 Aralık 2014, 22:05:19
Paid ads page should be back online this evening, please be patient. :))

Bu akşam hangi bu akşam ki? :D Gece oldu bee.

processor

Digadz reklamları dönüyor be çatır çatır Ana sayfada  :)) hemde güvenilir diyor : (yvr)