Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bence ne captcahayı buraya sağlayan şirketin nede paidvertsin suçu olarak görmemek lazım suçlu enderege hoca konuyu tanıtmayaydı iyiydi :D Diğer suçluda tabiki şaşmaz zaten her konuda baş suçlu :PP elisa hoca ,O bu siteye girmeden önce tek sorun hatırlayanınız var mı ? (gyk) :D

paragelsinde

haklısın diyeceğimde hocam banlanabilirsin :))))

HeadSh0t

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Aralık 2014, 15:46:04
Bence ne captcahayı buraya sağlayan şirketin nede paidvertsin suçu olarak görmemek lazım suçlu enderege hoca konuyu tanıtmayaydı iyiydi :D Diğer suçluda tabiki şaşmaz zaten her konuda baş suçlu :PP elisa hoca ,O bu siteye girmeden önce tek sorun hatırlayanınız var mı ? (gyk) :D
Mavililer ban yer mi ki ???   *)

paragelsinde

patron var kırmızı belli olmaz :)) diye düsünüyorum

elvin85

Merhabalar, paidverts geri döndü, sanırım problemleri çözmüşler. İyi ki paidverts geri döndü ya, tek kazana bildiyim site neobux ve paidverts. Sitenin geri döneceği belliydi, çünki şu durumda bile ödemeleri takır-takır yapıyorlardı.

hakanatik01

Bu forumda beni banlayacak kişi daha doğmadı diyesim geliyor ama demiyom belki benim haberim yoktur :D (gyk)

paragelsinde

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Aralık 2014, 15:59:44
Bu forumda beni banlayacak kişi daha doğmadı diyesim geliyor ama demiyom belki benim haberim yoktur :D (gyk)

Seni banlayacak adam  çoktan doğdu doğmasınada...   (eht) lıktan BAN tuşunu bulamıyor. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Aralık 2014, 15:46:04
suçlu enderege hoca konuyu tanıtmayaydı iyiydi :D

Bende JO nun yalancısıyım. Gel bana DR ol seni ve Gelirkapısındakileri paraya boğacağım dedi. Bende inandım. Adam kendini paraya boğdu ama ben daha diz boyundayım.

Jo ya durumu anlattım Abi sen kazanıyorsun, facede gördüm bi hatunla sahillerde o kumsal senin bu kumsal benim boy boy fotoların var ama ben kazanmıyorum dedim. O da ben senin sayende kazanıyorum sende Hakan sayesinde kazanacaksın dedi. O dedi ben değil. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

elvin85

Merhaba enderege hocam, ben zaten şu sitelerden büyük paralar beklemiyorum, (dik)