Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheLeaks

Hemen Hesaba geçmiyor dimi ? ödeme karttan kesildi ama hala pending de ,? Bi yardımcı olsanız ?

triplekill

Alıntı yapılan: TheLeaks - 06 Aralık 2014, 10:17:53
Hemen Hesaba geçmiyor dimi ? ödeme karttan kesildi ama hala pending de ,? Bi yardımcı olsanız ?
paypalla mı ödeme yaptın? puanların geldi mi?

desmond23

Ben reklam aldığımda hemen onaylanıyordu. Admine mesaj atın bence.

TheLeaks

Paypalla ödeme yaptım fakat hala bekliyorum ?

Admine nerden ulaşırım ve ne yazmam gerek ingilizcem kötü de yardımcı olursanız çok iyi olur enderege hocam bi yardımcı olursanız kısa sürede çözsek

kilicaslan3873

arkadaşlar reklamlar aynı yine 2 posta halindemi geliyor ? dikkat etmedim ben... bilgisii olan var mı dün 15 dolar gelmişti bugün 2,5 dolar upgadenin süresi bitmişti ondanmı gelmedi acep... (hydr)  >:(  (yvr)

enderege

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 06 Aralık 2014, 17:27:43
arkadaşlar reklamlar aynı yine 2 posta halindemi geliyor ? dikkat etmedim ben... bilgisii olan var mı dün 15 dolar gelmişti bugün 2,5 dolar upgadenin süresi bitmişti ondanmı gelmedi acep... (hydr)  >:(  (yvr)

2. Posta bugün gelmedi bana.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: enderege - 06 Aralık 2014, 17:59:54
2. Posta bugün gelmedi bana.
anlaşıldı merkez...  ($$)

ElisaMcCline

C.tesi günleri zaten reklam gelmiyordu. [spoiler]Alışsınlar bu duruma artık , değil mi Sertug :P [/spoiler]

Yolda olacakmış,
Online olabilirse reklam verecekmiş ama Pazar günü yerine, Ctesi gününden.
Olamazsa her zamanki gibi Pazar günü gelecekiş reklamlar. C.tesi yine boş geçecekmiş.

desmond23

Sabah 6.43 te istediğim ödeme hala gelmedi...

LordMugi

Alıntı yapılan: desmond23 - 06 Aralık 2014, 20:44:55
Sabah 6.43 te istediğim ödeme hala gelmedi...

Hafta sonu çekim taliplerini geç ödüyor biraz. Zaten normalde de 3 güne kadar süresi var. Pazartesi en geç gelir ödemen :)