Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mansur47

Alıntı yapılan: eopariltay - 10 Aralık 2014, 22:58:58
merhaba sınırsız. 1 defa ödüyorsunuz. geri gelince tekrar ekrandan girip ayarı kaldırıyorsunuz.
teşekkür ederim peki yarın tatil moduna girmeden paypala para çekim talebinde bulunsam o teklifde donuyormu hesabı aktif etmeden işleme girmez mi

sertug84

Alıntı yapılan: mansur47 - 10 Aralık 2014, 23:03:41
teşekkür ederim peki yarın tatil moduna girmeden paypala para çekim talebinde bulunsam o teklifde donuyormu hesabı aktif etmeden işleme girmez mi

kardeşim bi tanıdığa emanet etseydin ya en azından gelen reklamlara tıklamış olurdun.

eopariltay

Alıntı yapılan: mansur47 - 10 Aralık 2014, 23:03:41

emin değilim ama yazılımcı mantığı ile düşündüğümde bunlar ayrı fonksiyonlar.
tatil modu size BAP karşılığı reklam sunulmasını önlüyor. Paypal'a para çekim talebi ise bu konudan bağımsız bir ödeme entegrasyonu.
muhtemelen süreçlerin birbiri ile ilgisi yok, ödemenizi siz tatildeyken yollarlar.

mansur47

Alıntı yapılan: sertug84 - 10 Aralık 2014, 23:07:26
kardeşim bi tanıdığa emanet etseydin ya en azından gelen reklamlara tıklamış olurdun.

olsaydı emanet ederdim ama çevremde reklamlara böyle uzun süre tıklayacak kimse yok sana emanet edebilir sertug84 :)

mansur47

Alıntı yapılan: eopariltay - 10 Aralık 2014, 23:50:38
emin değilim ama yazılımcı mantığı ile düşündüğümde bunlar ayrı fonksiyonlar.
tatil modu size BAP karşılığı reklam sunulmasını önlüyor. Paypal'a para çekim talebi ise bu konudan bağımsız bir ödeme entegrasyonu.
muhtemelen süreçlerin birbiri ile ilgisi yok, ödemenizi siz tatildeyken yollarlar.
yarın çekim talebinde bulunacam 40 dolar bakalım ne olacak :)

sertug84

Alıntı yapılan: mansur47 - 10 Aralık 2014, 23:54:02
olsaydı emanet ederdim ama çevremde reklamlara böyle uzun süre tıklayacak kimse yok sana emanet edebilir sertug84 :)

kardeşim seve seve alırdım ama işimden gücümden kendi, hesabıma bile zor zaman ayırıyorum.

emrah88

bugün reklam gelmedi değil mi ?

sertug84

geç geleceğini söyledi admin. 6 saatlik yolda olduğunu ve dönüşte dağıtımı yapacağını söyledi. bence beklemeyin sabaha tıklarsınız.

emrah88

tamamdır teşekkür ederim sertuğ iyi geceler o zaman. :)

kilicaslan3873

Alıntı yapılan: sertug84 - 11 Aralık 2014, 00:16:34
geç geleceğini söyledi admin. 6 saatlik yolda olduğunu ve dönüşte dağıtımı yapacağını söyledi. bence beklemeyin sabaha tıklarsınız.

ya bu admin tam seyyah olmuş.. paso geziyor , reklamlarda geziyor tabi adminle  :DD(yvr)