Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srcnckr

Arkadaşlar hesabınızda para varsa hemen MTV'den share satın alın. tanesi 0,038. Hepsi Jonun share'leri. bir kaç güne Jo durduracak satmayı,  share fiyatları da eski haline döner. tanesini 199 BAPtan okutursunuz. Korkmadan alın, bi şey olmaz. Deli BAP kazanacaksınız.

frmdls

digadz sitesi support.html sayfasına düştüğü zaman PV çok hızlı çalışıyor yoksa sadece bende mi böyle bir durum oluyor :(

TheLeaks

Bu durumda herhangi bir sıkıntı yok. Mtv Nin işleyişi hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba Paketler var %180 %250 gibisinden  bunlar ne işe yarıyor ?
Bide ben her 1 dolar birikince direk pv den alıyorum my trafficden daha ucuzamı alınıyor bunu öğrenebilirmiyim cevabınızı bekliyorum :)
Çok sordum ama :D

sertug84

Alıntı yapılan: TheLeaks - 22 Aralık 2014, 14:04:01
Bu durumda herhangi bir sıkıntı yok. Mtv Nin işleyişi hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba Paketler var %180 %250 gibisinden  bunlar ne işe yarıyor ?
Bide ben her 1 dolar birikince direk pv den alıyorum my trafficden daha ucuzamı alınıyor bunu öğrenebilirmiyim cevabınızı bekliyorum :)
Çok sordum ama :D

paketler bir nevi yatırım aracı. %186 pakette yatırdığınız paranın %186 sını geri alıyorsunuz. zamanı ne kadar sürüyor bilmiyorum çünkü daha önceden girmedim buna. 100 dolar yatırırsanız eğer 186 dolar olarak geri alıyorsunuz ortalama 3 ay içerisinde geri veriliyor diye biliyorum.

250 lik pakette aynı şekilde. ancak 250 lik paketi alabilmek için 300 dolarlık ekstradan vip paketi almanız gerekiyor. sonrasında aynı şekilde yatırım yapıp %25o olarak paranızı geri alabiliyorsunuz.

ElisaMcCline

Jo share değerlerini aşağıdan satıp kimse düşürmesin diye akıllıca davranıp,
hemen satış sakamının 1 tık altından yüklü de alım girmiş ;) :y

sertug84

internal server hatasını sadece benmi alıyorum yoksa genel bir hatamı ? sitede bir sorun var reklam falan izlenmiyor.

dejavultraslan

Alıntı yapılan: sertug84 - 22 Aralık 2014, 16:13:00
internal server hatasını sadece benmi alıyorum yoksa genel bir hatamı ? sitede bir sorun var reklam falan izlenmiyor.
gidip geliyor site

lazuri

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Aralık 2014, 14:31:40
Jo share değerlerini aşağıdan satıp kimse düşürmesin diye akıllıca davranıp,
hemen satış sakamının 1 tık altından yüklü de alım girmiş ;) :y

hocam bu share satın alıp burdan bap kazanma yada para kazanma olayı nedir rica etsem anlatabilirmisin.

Birde arkadaşlar son 2 gündür hesabımdaki para azalıyor hiç bu durumda olan arkadaşlar varmı acaba ?? 2 gün önce sabah uyanıp hesabıma baktıgımda azalmış gibi geldi tam emin olamadım.Ama dün gece tam 0.6 doların hemen üstüne çıkıp reklam tıklamayı bırakmıştım.Bugün hesabıma baktıgımda $0.59957 oldugunu gördüm.Azalan miktar önemli  değil ama bunun sebebini bilmek gerekir.Varmı aynı durumda olan farkettimizmi böyle bişey ??

capaxa

Alıntı yapılan: lazuri - 22 Aralık 2014, 16:27:59

hocam bu share satın alıp burdan bap kazanma yada para kazanma olayı nedir rica etsem anlatabilirmisin.

Birde arkadaşlar son 2 gündür hesabımdaki para azalıyor hiç bu durumda olan arkadaşlar varmı acaba ?? 2 gün önce sabah uyanıp hesabıma baktıgımda azalmış gibi geldi tam emin olamadım.Ama dün gece tam 0.6 doların hemen üstüne çıkıp reklam tıklamayı bırakmıştım.Bugün hesabıma baktıgımda $0.59957 oldugunu gördüm.Azalan miktar önemli  değil ama bunun sebebini bilmek gerekir.Varmı aynı durumda olan farkettimizmi böyle bişey ??

Her gün 0.001 dolar kesiyor hesaptan fee olarak.

lazuri

Alıntı yapılan: capaxa - 22 Aralık 2014, 18:30:25
Her gün 0.001 dolar kesiyor hesaptan fee olarak.

haydiii bu da yenimi çıktı duran hesaptan fee kesmek de ne demek zaten günlük 100 bap vergi kesiyordu yetmedi de şimdi parada kesmeye de mi başladı  (d) (d) (d)