Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: furkanture - 31 Aralık 2014, 22:42:08
enderege hocam nerden satacağımızı gösteririmisiniz yada satma zamanı geldiğinde en uygun olduğunda konuya yazarmısınız?

Burayı okuyun:
http://www.gelirkapisi.com/onerilen-siteler/paidverts/msg223565/#msg223565

ve satmak için bu konuyu takip edin. Bize shareleri 210BAP a sattı. 230BAP a falan satarsanız zarar etmemiş olursunuz. Konuda bilgi geçer zamanla zaten.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

furkanture

Bütün siteler çekiliş vs yapar ödül verir yılbaşında paidverts de çöktü :D

srht

Hisselerin bap karşılığından değeri 225 civarına, hisselerin para karşılığı cinsinden değeri de 0,065$ civarına kadar hızlı yükselir o değerlerden itibaren yavaş bir artış gösterir diye düşünüyorum. Amam umduğumdan çok çabuk değerlendi hisseler.

triplekill

Arkadaşlar lütfen nazar değdirmeyelim :)

enderege

Alıntı yapılan: srht - 31 Aralık 2014, 23:01:40
Hisselerin bap karşılığından değeri 225 civarına, hisselerin para karşılığı cinsinden değeri de 0,065$ civarına kadar hızlı yükselir o değerlerden itibaren yavaş bir artış gösterir diye düşünüyorum. Amam umduğumdan çok çabuk değerlendi hisseler.

Bence  kısmende olsa bir süre sonra düşecektir. Sonra yine toparlayabilir.  Birde Jo yine share satışı yaparsa hemen bizde satmalıyız. Arkasından swap geliyor. :D

enderege

Alıntı yapılan: aamir - 31 Aralık 2014, 22:40:58
siteye bir miktar paypaldan yatırım yapmak istedim ancak bir sıkıntı var sanırım paypaldan parayı çekti ama kampanyalar bolumunde 1 saatten beri pending yazıyor..sizde de boyle mi yatırıp yapıp reklam alabilen var mı

Reklam alımları 1 Ocakta aktif olacakmış. Belkide bu nedenle sizi bekletiyordur. Yarına  düzelmezse ticket açın. Paypaldan çekilen parayı ve işlem numarasını belirtin.

furkanture

Reklam Alımı Açık Olsun Direk Bap Alıcam 2 Dolar Var :D Hiç Yoktan İyidir Bu Yatırma Vs Olayını tam anlamadım ama takip ediyorum skypeden anlatacak varmı karşılıklı?

TheLeaks

paidvertsden 1 dolara 3100 bap mı alıyım ? yoksa mtvden mi

furkanture

bende onu sorucaktım 2 dolara mtvden kaç bap alabilirim

enderege

Başlat menüsüne gelin, hesap makinesi var. Bir iki tuşa basıp hesabınıza gelene yatırın. :PP