Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

furkanture

Hocam K.byında İngilizcem :D B.k Gibi :D Ondan Birşey anlamıyorum kaç bap ne kadar anlamıyorum siz fiyatı yazın ben hesap yaparım :D paide başlıyalı fazla olmadı pek bilgim yok

furkanture

zaten baplarla kafam karışıyodu bide shares vs çıktı :D 2 dolar var paidde 6200 bap ediyo mtvde kaç eder

aamir

anladım sağolun yarına umarım gelir, paidvertten reklam alımını da kapatmış site herhalde bekletiyorlar..herkez mtv ye odaklanmış gibi sanırım şuan hisseler çok oynak

enderege

Alıntı yapılan: furkanture - 31 Aralık 2014, 23:18:26
Hocam K.byında İngilizcem :D B.k Gibi :D Ondan Birşey anlamıyorum kaç bap ne kadar anlamıyorum siz fiyatı yazın ben hesap yaparım :D paide başlıyalı fazla olmadı pek bilgim yok

1-2$ ile MTV de uğraşırken zarada edersiniz. En iyisi direk reklam paketi alın. Hesapla kitapla kafa yordurmayın/yormayın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

processor

Türklerden satan satana sharelerini  ???

aamir

borsadan anlamadığımız belli :D

enderege

Alıntı yapılan: processor - 31 Aralık 2014, 23:31:58
 Türklerden satan satana sharelerini  ???

Jo kimseyi zorla tutmuyor ki. Güvenmeyen satıyor. Karamsar olan beklemede, güvenen yatırıma devam edecek. Bakalım Jo hangi grubu haklı çıkaracak?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

umtbra

Status: pending
ID: xxxxxxxxxxx
Created: 12/29/2014 14:54
Transaction Type: cashout
Method: PayPal
Gross Amount: $3.86

3 gün olacak nerdeyse hala göndermedi. Yakın zamanda para çeken varmı?

processor

Alıntı yapılan: enderege - 31 Aralık 2014, 23:34:40
Jo kimseyi zorla tutmuyor ki. Güvenmeyen satıyor. Karamsar olan beklemede, güvenen yatırıma devam edecek. Bakalım Jo hangi grubu haklı çıkaracak?

içerde para olsa hisse alırdım ama para yok  :-[ Zararda olan arkadaşlar beklesin içerde para varsa hisse ekranını takip edip ona göre hisse alsınlar fiyat çok hızlı değişiyor. Alıp satımla bile kazanç sağlayabilirsiniz.

volkanaydinli

Ben reklam alamıyorum ki hata veriyor :

Ad Purchases have been disabled. You will be able to purchase advertising again from Thursday, January 1st 2015