Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 31 Aralık 2014, 23:41:02
Ben reklam alamıyorum ki hata veriyor :

Ad Purchases have been disabled. You will be able to purchase advertising again from Thursday, January 1st 2015

Herkeste aynı hocam.
Share dönüşümünün hemen ardından aldırdı kısa süre.
Sonra kapattı alımı.

Edit: Ben de alamadım.

lazuri

Ad Purchases have been disabled. You will be able to purchase advertising again from Thursday, January 1st 2015

Hocam server saatinden sonra deneyin şuanda kapalı bende bekliyorum.

enderege

Evet reklam alımları  ocakya balıyor. Bizim saate göre onlarda 02:00 reset saati. 2 den sonra aktif olabilir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

processor

10 dakika önce 0,035$ idi şimdi 0,037$. 100$ ile (2857 share ) alım yapan birinin kârı 5,7$ an itibarı ile ;) ama fiyatlar çok oynak al-sat yaparak bile kazanılabilir. Bir aşağı bir yukarı zaten bundan kar eden muhakkak vardır.

furkanture

sharemi alıyım bapmı beyler

triplekill

iyi seneler :) (kusura bakmayın modlarım)

srcnckr

Alıntı yapılan: processor - 31 Aralık 2014, 23:50:42
10 dakika önce 0,035$ idi şimdi 0,037$. 100$ ile (2857 share ) alım yapan birinin kârı 5,7$ an itibarı ile ;) ama fiyatlar çok oynak al-sat yaparak bile kazanılabilir. Bir aşağı bir yukarı zaten bundan kar eden muhakkak vardır.

al sat ile karlı olabilir ama ne zaman inip çıkacağını bilemeyiz. siteye giriş yapan kullanıcı ile ilgili. ne kadar panic-seller çıkacağını bilemeyiz. beklenen panik satış çıkmadı.

triplekill

al-sat ile 4günde 5dolar net karım var diyebilirim

enderege

Alıntı yapılan: srcnckr - 01 Ocak 2015, 00:04:48
al sat ile karlı olabilir ama ne zaman inip çıkacağını bilemeyiz. siteye giriş yapan kullanıcı ile ilgili. ne kadar panic-seller çıkacağını bilemeyiz. beklenen panik satış çıkmadı.

Tamamen katılıyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

KyLienq

Bu senede piyango vurmadı gene paidvertse kaldik

Numaralar:2-6-9-2-1-6-0