Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Grup 4'e 13-14 dolar arası reklam geldi az önce.
Tekrar reklam verdirmiyor şu anda..

enderege

Alıntı yapılan: capaxa - 01 Ocak 2015, 16:36:07
1. seviye , 1 dolarlık reklam geldi şimdi..
Demek ki yüksek seviyelere baya iyi reklam gelmiştir.

Benim kuşkulandığım işte bu zaten. Şimdi Jo sizin 1. seviyeye 1$ geldi. 8-9 seviyeye ne gelmiştir ama heee deyip yatırım yapmanıza yol yapıyor olabilir. Ya da ilk başta bol keseden bir miktar dağıtıp yatırım çekip site rayına oturunca musluğu kımsa düşünceside olabilir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 01 Ocak 2015, 16:38:37
Grup 4'e 13-14 dolar arası reklam geldi az önce.
Tekrar reklam verdirmiyor şu anda..

Tekrar açıldığı anda elde avuçta ne varsa reklama harca diye nağme yapıyor. :D

capaxa

Alıntı yapılan: enderege - 01 Ocak 2015, 16:41:03
Benim kuşkulandığım işte bu zaten. Şimdi Jo sizin 1. seviyeye 1$ geldi. 8-9 seviyeye ne gelmiştir ama heee deyip yatırım yapmanıza yol yapıyor olabilir. Ya da ilk başta bol keseden bir miktar dağıtıp yatırım çekip site rayına oturunca musluğu kımsa düşünceside olabilir.

Büyük ihtimal öyle zaten.. 3 ünde fazla reklam vereceği açıklaması var , şimdiden böyle yüksek verince o zaman 3 ünde daha iyi reklamlar verecek , yatırım yapayım düşüncesi oluşacaktır..

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 01 Ocak 2015, 16:42:01
Tekrar açıldığı anda elde avuçta ne varsa reklama harca diye nağme yapıyor. :D

Ne yapıyorsa yapsın.
Dışardan para atmıyorum. Atmayacağım da. Hesaptakilerle bir şeyler yapıyorum.
Öderse ne ala. Dışardan yatırdığımı aldığım için ödemezse de sağlık olsun der geçeriz ;)

lazuri

Benim anlamadığım nokta adam siteye yatırım yapılsın diye bapları share e dönüştürdü.Şimdi yatırılan paraları bekletiyor ve para ile reklam alımını kapatıyor.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

srht

Alıntı yapılan: gaddar - 01 Ocak 2015, 15:50:39
Ha bire aç kapa yapıyor amacı neye bıraksa bizde yatırıcaz en azından 6. seviye olucaz ama amaçsız adam (hydr)

Amacı askıda kalan reklam ödemelerini aktif etmek yığılma olmama açısından. Ticketlar halledildikçe ara ara açılacaktır reklam alma bölümü.

aamir

dün akşam paypaldan yaldığım reklamlar hala pending yazıyor, siteye ticket atacağım ama nerden atacğımı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim:D

triplekill

grup 2 2.33 hemen 4.seviye oluyım bari

enderege

Alıntı yapılan: aamir - 01 Ocak 2015, 17:05:02
dün akşam paypaldan yaldığım reklamlar hala pending yazıyor, siteye ticket atacağım ama nerden atacğımı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim:D

https://www.paidverts.com/contact.html

I have missing ile başlayan konuyu seçin.