Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Alıntı yapılan: srcnckr - 10 Ocak 2015, 21:11:24
1. sonsuza kadar geçerli :)
2. 1 ay dolmadan tekrar değiştirebiliyorsunuz, ticket atarak. Ben önce 0,01e ayarladım, sonra bunu 0,05 yapın dedim 2 dk sonra 0,05 oldu. ama 1 ay dolduktan sonra tekrar para vermeniz gerek seviyesini değiştirmek için. bugünkü ve gelecekteki konumunuzu göz önünde bulundurarak seçim yapın.
3. Baptan düşmez, amaç da bu zaten tıklamayacağınız reklam göndermez filtre seviyesinin altındaki. Recycled ile mükemmel oluyo filtre, ben sürekli recycled upgrade alıyorum, 0,05den aşağı recycled edilmiş reklam gelmiyo. 2000 BAP her türlü düşer tabi hesaptan, 1 dolara tamamlıcak reklamları. ama yüksek fiyatlı recycled edilmiş reklamlar geleceği için size, yüksek yüksek düşer.

Teşekürler.
İlk fırsatta filtre alacağım..

srcnckr

Alıntı yapılan: capaxa - 10 Ocak 2015, 21:19:03
Teşekürler.
İlk fırsatta filtre alacağım..

Yani paidverts ile ilgili uzun vadeli düşünüyorsanız almalısınız bence de, ben aldım çok memnunum. Dikkat edin çok yükseğe ayalamayın, günlük reklamlarda daha az kazanabilirsiniz diğer gruptakilere göre.

hilmicekic

Alıntı yapılan: capaxa - 10 Ocak 2015, 20:42:18
0.05 lik upgrade den bahsediyorsanız zaten hep filtresiz almayın deniyor..
Yoksa 1000 tane reklamla uğraşıp duruyoruz böyle..
2.99 luktan almıştım. gene de bıktırdı.

gaddar

mini pek getirmedi bana da ama uzun düşünüyorsanız arkadaşın dediği gibi bi filtre yanına artık kendinizin canınızın sıkılmayacağı sınırda 0.03-0.05 gibi değerlerde alıp recycle yapmak sanırım mantıklık.Peki bu 1 doları sna ne kadar zamanda getiriyor kaç gün ya da saat sürüyor :)srcnckr

capaxa

Hisse değeleri 210 bap ve 0,063 e yükselmiş durumda şu an..

lazuri

arkadaş hisselere bak ya beklenen sınır değerlere çok yaklaştı hemde sadece 11.günde :S

capaxa

Sayfalarca 0.07 den hisse var. Onun üstüne zor çıkar gibi duruyor

lazuri

Alıntı yapılan: capaxa - 11 Ocak 2015, 00:11:44
Sayfalarca 0.07 den hisse var. Onun üstüne zor çıkar gibi duruyor

hocam 10 günde 0.07 ye geldi daha ne :)

gaddar

bugün 0,0616 da takılı kaldı alta indirmedi yaklaşık 7 sayfa vardı jo sınırladı sanırım sonra bi baktık 7 sayfa da toz  (yvr) (yvr)
bu da bi oyun yüksek değerlerde satış olsun ki daha çok komisyon kesilsin sonuçta birileri kar ederken birileri zarar ediyor ama hep jo kazanıyor (spk)

gaddar

MTV nin %186 lık planına para yatırıp ta getisini gören oldu mu var mı bunun hakkında kısaca bilgi verecek.Sanırım banka gibi parayı alıp faize atıyor ama çok fazla vermiyor mu getirisini ?