Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umtbra

Reklamları açamıyorum sizde varmı böyle bir problem? Reklama tıklayınca boş bir sayfa açılıyor?

gaddar

valla gelse söyleriz filtre var köprüden öte geçemiyor reklamlar :PP

umtbra

Artık sitede açılmıyor bende :)

ikose

Siz böyle yazınca baktım
15 x 0,01 gelmiş
şuan 12 ye indirdim hiç sorun yok gözüküyor  :y

umtbra

Alıntı yapılan: ikose - 11 Ocak 2015, 01:37:09
Siz böyle yazınca baktım
15 x 0,01 gelmiş
şuan 12 ye indirdim hiç sorun yok gözüküyor  :y

Düzeldi site. Banada 20 x 0.01 geldi.

srcnckr

Alıntı yapılan: gaddar - 10 Ocak 2015, 23:11:51
mini pek getirmedi bana da ama uzun düşünüyorsanız arkadaşın dediği gibi bi filtre yanına artık kendinizin canınızın sıkılmayacağı sınırda 0.03-0.05 gibi değerlerde alıp recycle yapmak sanırım mantıklık.Peki bu 1 doları sna ne kadar zamanda getiriyor kaç gün ya da saat sürüyor :)srcnckr

Swapten önce bir kaç kere 1 günde dolduğunu hatırlarım recycledların, en fazla 2 güne bir 1 doları tamamlardı. Bu swapten sonra kimse recycle etmemeye başladı heralde bu günlerde gelen giden reklam yok. :)

srcnckr

Jonun son açıklamasına göre, artık daha fazla reklam gönderecekmiş, çünkü deliver etmek (dağıtmak) zorunda olduğu milyonlarca reklam varmış. 180 günde dağıtılmazsa geri ödüyor ya o yüzden sanırım. Artık hergün 50x0,005lik 50x0,001lik reklamlar gelecekmiş. Eğer Pvden çılgın paralar kazanmak istiyorsanız daha fazla çalışmak zorundasınız ya da bir filtre alın diyo. :)

srht

Alıntı yapılan: sertug84 - 10 Ocak 2015, 05:24:48
Arkadaşlar küçük bi bilgilendirme yapmak istiyorum. Geceleri gelen reklamlar hakkında bilmeyenler varsa bu bilgiyi okuduklarında sevineceklerdir. geceleri mini ve mega upgradeleri dışında gelen reklamlar nerden geliyor diye merak edenler olabilir. bu reklamlar bizim yaptığımız yatırımların yüzde 1 lik kısmıdır ve 10 gün boyunca her gece reset saatinde size reklam olarak gelecektir. örnek olarak 100 dolarlık reklam aldık diyelim. 100 doların yüzde 1 i 1 dolar eder. ve bu 1 dolar 10 gün boyunca bize geceleri reset saatinde reklam olarak gelecektir. yani toplamda kendimizden 10 dolarlık komisyon almış oluyoruz.

Şimdi işin asıl önemli noktasına değinecek olursak. Eğer hisselerimizi bap yada paralı olarak satmak istiyorsak ve hesaplamalarımızda bap olarak satmak dah karlı geliyorsa bir kere daha düşünün. 1000 adet hissemizi satalım örnek olarak. 1 hissenin değeri 203  bap olsun. 1000*203=203.000 yüzde 3 lük kesintiyide hesaplarsak 196910 bapa sattık diyelim. 1 hissenin para karşılığıda 0.0616 olsun.  1000*0.0616=61,6 $  bununla bap alırsak 190960 ediyor. Görünürde hisseleri bapa satmak daha karlı gibi. ama öyle değil. 61,6 dolar ile reklam aldığımızda bize her gece 61cent lik reklam gelecek 10 gün boyunca. buda 6 dolar eder. 6 dolar bizden 12000 bap düşürecek ama 18000 bap kazandıracak. bu durumda hem 196960 bapa sahip olmuş oluyoruz. hemde sitemizin reklamını yapmış oluyoruz ;) umarım aydınlatıcı olmuştur. örnekler güncel hisse fiyatlarına göre hesaplanmıştır.

İkilem arasında kalanlara yol göstermişsiniz. Bilgilendirme için teşekkürler.

lazuri

0.01 yağmuru bitmedi valla yanına 0.005 lerle birlikte şuan bir kısım tıkladım hala 100 küsür tane reklam var bunlardan oluşan toplamda 1 dolardan fazla. (prt)