Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Bugün mini den 4 dolar kadar gelniş. 2 günde toplam 21.28 geldi..

umtbra

Mini upgrade almak için bap sattım. Becerip paraya çeviremedim, tekrar share satıp bap aldım. 100 bap zarar ettim  (prt)  Acemilik böyle birşey işte  :g

gaddar

Arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama MTV ye de konusunu açtım standart soru arkadaşlarımı da üye yapıcam farklı bilgisayarlar ama aynı ağdan bağlanıcaz tabi kendileri evde farklı ağlardanda bağlanacak sıkıntı olur mu benm için.Ya da bi sınırlaması var mı bilen cevap verirse çok sevinirim :-[

furkanture

Arkadaşlar Hisseler

$0.0938 Olmuş Şimdi 436 share var bende

$0.0938.436=40 dolar ediyor doğru hesaplıyorum dimi satsam 40 dolar gelicek?

capaxa

Alıntı yapılan: furkanture - 13 Ocak 2015, 20:55:09
Arkadaşlar Hisseler

$0.0938 Olmuş Şimdi 436 share var bende

$0.0938.436=40 dolar ediyor doğru hesaplıyorum dimi satsam 40 dolar gelicek?
%0.25 kesintisi var diye hatırlıyorum ama yine 40 dolar gelir..

furkanture

65 Tl Yatırımla Başlamıştım biraz daha beklemeyi düşünüorum hisseler çok iyi yükseliyor maaşallah sizce?

capaxa

Valla çok hızlı yükseldi , çok hızlı geri düşmez umarım..

ikose

Alıntı yapılan: gaddar - 13 Ocak 2015, 20:27:53
Arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama MTV ye de konusunu açtım standart soru arkadaşlarımı da üye yapıcam farklı bilgisayarlar ama aynı ağdan bağlanıcaz tabi kendileri evde farklı ağlardanda bağlanacak sıkıntı olur mu benm için.Ya da bi sınırlaması var mı bilen cevap verirse çok sevinirim :-[
Farklı PC de olsa bağlandığın ağı 1 Ip kabul ettiğinden hiç bir site buna izin vermez..sonu ise ödeme talebi yaptığında Banlanmaktır . malesef :(

lazuri

Ya yeter durmadan 0.0005 gönderiyor normal reklam olarak (d) (d) (d)

hilmicekic

Talep edilen ödemelerin paypala gelmesi ne kadar sürüyor? Bu konuda bilgi sahibi arkadaş var mı acaba?