Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Alıntı yapılan: ikose - 16 Ocak 2015, 17:07:34
Hilmiçekicin 14,01,2015 iletisinden alıntıdır..
Solvemediyı at, yerne Google  ı getir..
ben çok rahat ettim..

Teşekkürler demek bir kolayı varmış diğer türlü nefret ettim siteden. :)

srcnckr

609 hisseyi 332 BAPtan sattım, 48 dolarlık daha reklam alımıyla 8e yükseldim :)

lazuri

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Ocak 2015, 19:54:36
Arkadaşlar,

Görünen o ki, 0,05 lik upg artık +1$ lık reklamla birlikte 1,05 olacak.

Her 1$ lık reklam içeriği de: (Toplam 50 reklam)
1 x $0.02
2 x $0.005
10 x $0.001
20 x $0.0005

Baktı ki ne yapsalar millete filtre aldıramıyor. Bir de bunları biriktirip birden salmak gibi bir görevi oldu :P
Bu işi bizim kendimizin yapmasını sağlayacak :)

Bu şekilde yaratılacak küçük reklamların adedini düşünürseniz ki bunlar mevcut olanlara eklenecek.
Birilerinin bezmemesine imkan ve ihtimal yok. :)

Nası yani hocam biraz daha açabilirmisiniz bu 0.05 dolarlık upgrade artık sizin söylediğiniz gibi toplamda 50 adet reklam olarak mı gelicek (toplamda 1 dolar olarak) ??

umtbra

Alıntı yapılan: lazuri - 16 Ocak 2015, 22:39:46
Nası yani hocam biraz daha açabilirmisiniz bu 0.05 dolarlık upgrade artık sizin söylediğiniz gibi toplamda 50 adet reklam olarak mı gelicek (toplamda 1 dolar olarak) ??

Aman sakın sakın :) Ben o hataya düştüm siz düşmeyin. Ben de senin gibi anladım aldım upgrade'i şimdi çıkamıyorum içinden :)

lazuri

Alıntı yapılan: umtbra - 16 Ocak 2015, 22:43:24
Aman sakın sakın :) Ben o hataya düştüm siz düşmeyin. Ben de senin gibi anladım aldım upgrade'i şimdi çıkamıyorum içinden :)

Yok zaten ben kolay kolay almam elisa hocam söylediğiniz olay nedir biraz daha detaylı anlatırmısınız :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lazuri - 16 Ocak 2015, 22:39:46

Yahu, upg 0,05, yine aynı upg
Ama 1$ lık reklam alımı zorunlu tutularak alınacak bundan sonra.
Fikir mi sadece çok anlamadım ama bayağı hesap kitap yapmış, devam etmeyip çıktım.

Sadede gelirsek,
0,05 lik upg alacaklar artık 1,05 ten alacak olabilir kısa süre sonra.
1$ lık fark da, 1$ lık reklam almıyla aynı şey olacak. Çok da karışık bir durum yok ortada. Her 0,05$ ı olan alsın istmiyor belkide.

yani tolamda 1,05 olacak:
0,05 lik upg
+
1$ lık reklam vermiş olacağız (50 adet reklam vermiş olacağız açılımını verdim +3100 BAP gelecek. )

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: umtbra - 16 Ocak 2015, 22:43:24

Bir soraydın ya almadan önce :D

umtbra

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Ocak 2015, 22:50:00
Bir soraydın ya almadan önce :D

Toplamda 50 reklam yazınca sabırsızlandım :)

lazuri

Bugün reklam gelmiyecekmi acaba  ???

ElisaMcCline

Herkes 1$ lık reklam alırsa yandık. Kimin milyonlarca mini/mikro reklama ihtiyacı var ki.
Jo dışında hiçkimsenin tabii ki. Çevir çevir kullan.. Süper walla.

0,05 lik upg yanında alınacak reklam üxretinin üyenin kendisi tarafından belirlenmesini önerdim.
Ya da
İlle de reklam almadan hiçkimse 0,05 lik alamayacaksa, bu upg yi reklam sayfasına koysun, almak isteyen reklamın yanına onu da ekler, total cost ta 0,05 fazla çıkar.
Dileyen 1$ , dileyen 100$ lık reklamla alır. Amaç reklam da verdirmek ise, ona ne ki, ben 1$ değil 10$ lık reklamla alacağım belki.
Ala alaaa :D