Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Bu arada yazı turayı da denedim 2 kere.

İkisinde de 100 BAP ile denedim, 1 yazı, bir de tura. her iki seferinde de 197 verdi :D
Hiç zevkli değildi, bıraktım :D

emrahemrah

Arkadas yazmis zaten hilesini.. Herseferinde 2katini demis ama aslinda her seferinde 2katindan bi miktar fazla basisun ve kazaniosun falan.. Yani kesin kazaniosun o konuda sknti yok ama ban yememek icin her sayiyla denedim yani.. Bu arada reklam bana da gelmedi yaw bi de upgrade var mini :s

gaddar

MTV de günlük yapılabilecek işlem sayısı yani hisse alış satışı sınır mı bilen var mı ?

capaxa

İki günlük reklam toplu verecek sanırım.. 250 bin dolara yakın reklam verecekmiş bugün sanırım

ouzsfk

Alıntı yapılan: emrahemrah - 21 Ocak 2015, 03:37:27
Arkadas yazmis zaten hilesini.. Herseferinde 2katini demis ama aslinda her seferinde 2katindan bi miktar fazla basisun ve kazaniosun falan.. Yani kesin kazaniosun o konuda sknti yok ama ban yememek icin her sayiyla denedim yani.. Bu arada reklam bana da gelmedi yaw bi de upgrade var mini :s

aynı sayıları denediğimiz takdirde ban yeme riskimi mevcut ?

triplekill

Arkadaşlar ne banı sitenin sunduğu bir kumar bu sonuçta jo bunu oynayın diye koyduğuna göre nasıl banlar?tabi bir program tarzı birşey kullanmıyorsanız

gsliali30

bende diyorum ki neden filtre taktiriyorlar :D anladım

capaxa

Sanırm şimdi gelenler 2 günlük reset reklamları.

recep1852

gsliali30 Hocam aynıları banada geldi 2. gruptayım 3. gruba geçeceğim sonlarında 0.02 vb. çok az gelmişti umarım sizede gelir :)

gsliali30

Saol recep :) umarım hepimize bol bol gelir :D  ($$)