Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gsliali30

Hocam bende giriyor ama biraz yavaş haricinde sorun yok  ???

aydyar13

Site hantallaştı bende büyükten küçüğe doğru sıralayamıyorum bile.

triplekill

bendede geri sayım başlamıyo onun dışında captcha de sıkıntı yok

capaxa

502 bad gateway hatası veriyor , geri sayım yapmıyor vs.. 25 tane reklam kaldı kapattım.. uzatmışlar reklam sürelerini..
ilginç bir durum var bende. evdeki pc de, telefonda ve ipadde google captcha 5 harflik captchalar çıkarıyor ama iş yerindeki bilgisayarda okunmayacak uzun şeyler çıkıyor. google hesabı da açık çözemedim iş yerinde neden öyle oluyor

kilicaslan3873

300 tane reklam var site çok ağır...  (d) jo adama resmen bot kullan diyor.. (yvr)

leprechaun

Arkadaşlar jo diğer işlemcilere para göndermeme izin vermedi istemeden egopaya gönderdim egopay batarmı sizce şu an bir sıkıntı yok gibi düzelmiş sanki dün gece para isteğinde bulundum bugün hesaba yatmış

eopariltay

Alıntı yapılan: leprechaun - 23 Ocak 2015, 14:38:28
Arkadaşlar jo diğer işlemcilere para göndermeme izin vermedi istemeden egopaya gönderdim egopay batarmı sizce şu an bir sıkıntı yok gibi düzelmiş sanki dün gece para isteğinde bulundum bugün hesaba yatmış

hocam Jo neden diğer işlemcilere göndermene izin vermedi, kasa bölümünden hesap ekleyip isteseydin. detay paylaşır mısın ?

processor

Alıntı yapılan: leprechaun - 23 Ocak 2015, 14:38:28

Para dönüşümü yapabilirsin. Sen daha iyi biliyorsun gerçi bu işleri  ;)

lacrymosa

arkadaşlar 1 dolara 3100 bap aldım , şuan pişman olmuş durumdayım , 200 tane reklam geldi bitmek bilmiyor..kurtulmanın kolay yolu var mı , birden fazla pc yada çoklu ekran gibi .

capaxa

Alıntı yapılan: lacrymosa - 23 Ocak 2015, 16:19:53
arkadaşlar 1 dolara 3100 bap aldım , şuan pişman olmuş durumdayım , 200 tane reklam geldi bitmek bilmiyor..kurtulmanın kolay yolu var mı , birden fazla pc yada çoklu ekran gibi .

Yapmak istemediğiniz reklamları recycle edebilirsiniz. Ama hem baptan hem parasından olursunuz.
Aynı anda reklam ekranını 2 farklı  yerden açamıyorusnuz diye biliyorum.