Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dejavultraslan

Alıntı yapılan: tayfunxl - 29 Ocak 2015, 09:02:31
Daha önce konuşuldu her ay bap swap yapılacak gibi şeyler, dikkatli olmak lazım  *)
her ay amerikan merkez bankasının toplantısı gibi jo'nun ne yapcağınımı bekleyeceğiz  -:))

tolgahanuzun

arkadaşlar filte alsam 0.10$ olacak şekilde ve 0.05'lik upgradeyi aktif etsem yine 1 dolarlık reklam gelecek değil mi? 0.10$ üstü reklamlar şeklinde

bekeli

Alıntı yapılan: tolgahanuzun - 29 Ocak 2015, 13:47:41
arkadaşlar filte alsam 0.10$ olacak şekilde ve 0.05'lik upgradeyi aktif etsem yine 1 dolarlık reklam gelecek değil mi? 0.10$ üstü reklamlar şeklinde

Evet.

bebeto911

stykss

Çıkan reklamları oynaylamak için 40 takla atıyorum ya. Daha önce böyle kodlar gelimiyordu. Ya benim gözüm bozuldu, ya da vazgeçirmek için can atıyor jo  (sinir)

ikose

Alıntı yapılan: stykss - 29 Ocak 2015, 16:22:51
Çıkan reklamları oynaylamak için 40 takla atıyorum ya. Daha önce böyle kodlar gelimiyordu. Ya benim gözüm bozuldu, ya da vazgeçirmek için can atıyor jo  (sinir)
belki gözden kaçırmışsındır diye  yinelemekte fayda var..
https://www.paidverts.com/member/account_data.html
buradan en alttaki seçeği google  a ayarla..
bende hiç bir sorun yok..
dün 8 yaşındaki kızım bile 20 tık yaptı , ben yemek yaparken. o kadar kolay yani :g

stykss

Alıntı yapılan: ikose - 29 Ocak 2015, 16:29:52
belki gözden kaçırmışsındır diye  yinelemekte fayda var..
https://www.paidverts.com/member/account_data.html
buradan en alttaki seçeği google  a ayarla..
bende hiç bir sorun yok..
dün 8 yaşındaki kızım bile 20 tık yaptı , ben yemek yaparken. o kadar kolay yani :g

O kadar güzel bir şey benim nasıl gözümden kaçmış ya :) çok teşekkür ederim :)

ikose

Alıntı yapılan: stykss - 29 Ocak 2015, 16:42:50
O kadar güzel bir şey benim nasıl gözümden kaçmış ya :) çok teşekkür ederim :)
sevindim işe yaradığına, bol kazançlar :)

aydyar13

Google hesaba giriş yapınca google captchanın daha kolay gelmesi mümkün mü? Tek kelime gelmesi gibi yoksa tamamen tesadüf mü ?

tolgahanuzun

İlk 5 tıklamada kod istemiyor. Sonra çok basit kelimeler geliyor. tek kelime geliyor genellikle, arada belki 2 tane oluyor.