Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: aydyar13 - 29 Ocak 2015, 17:39:52
Google hesaba giriş yapınca google captchanın daha kolay gelmesi mümkün mü? Tek kelime gelmesi gibi yoksa tamamen tesadüf mü ?

Herhalde tesadüf.Ben aynı ağ 2 pc den hesabıma giriyorum. 2 pc de de google hesap açık. ve 2 pc de de google captcha seçili. Bir pc de 2 kelimeli captcha çıkarken diğerinde bir kelimeli çıkıyor. Bir kelimelide arada solve media captcha da çıkıyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

Bazen öyle şeyler geliyor ki, solvemedia denk gelince seviniyorum :)

gsliali30

arkadaşlar bilmiyorum biliyormusunuz ama googlede 2 kelime geldiğinde karışık olanı yazın sadece oluyor  (spk) yani her türlü tek kelime

capaxa

İş yerindeki pc de 2 kelimelik çıkıyor solvemedia ya çeviriyorum  , eve gelince google a..
2 kelimelik google da karışık kelimeyi anlamak solvemedia dan daha zor geliyor..

vkk09

Alıntı yapılan: capaxa - 29 Ocak 2015, 18:37:50
İş yerindeki pc de 2 kelimelik çıkıyor solvemedia ya çeviriyorum  , eve gelince google a..
2 kelimelik google da karışık kelimeyi anlamak solvemedia dan daha zor geliyor..

Abi, mail.google.com'dan google hesabına gir, basit kelimeler gelir. Mesele "benim google hesabım" var demek

capaxa

Alıntı yapılan: vkk09 - 29 Ocak 2015, 19:23:54
Abi, mail.google.com'dan google hesabına gir, basit kelimeler gelir. Mesele "benim google hesabım" var demek

Zaten öyle yapıyorum. Google hesabım açık ordaki pcde de..

vkk09

Alıntı yapılan: capaxa - 29 Ocak 2015, 19:37:04
Zaten öyle yapıyorum. Google hesabım açık ordaki pcde de..

Bilemedim abi :) , eğer istersen başka bir tarayıcıyla dene  :)

capaxa

Sanırım reklamlar geldi.
2.74 gelmiş bana.

gsliali30

evet salladı bişeyler

tayfunxl

liste yok reklam var
*)