Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Büyük reklam verecek diye mini aldım ben bu hafta , versin bu hafta ya :D

Reklam tıklamayı özlemişim resmen , sabahtan beri 70 tane falan reklam vardı günlük ve mini reklamlarıyla

kazanpara

arkadaşlar bu mini upgrade bugün bitti 5,8 dolarlık toplamıştı fakat hesaba yatmamıştı belli bir zamanı varmı bunun?

aydyar13

Alıntı yapılan: kazanpara - 03 Şubat 2015, 11:53:12
arkadaşlar bu mini upgrade bugün bitti 5,8 dolarlık toplamıştı fakat hesaba yatmamıştı belli bir zamanı varmı bunun?

Hesaba yatmadı derken? Siz zaten her gün gelen upgrade reklamlarına tıklayarak tek tek paraya çeviriyorsunuz. Eğer gelen her mini reklamına tıkladysanız şuanki balance ın içinde 5,8 dolar olmalı.

Birde hatırlatma yapayım eğer miniden toplam 5,8 dolar geldiyse zarar etmişsiniz malesef, bir süre bekleyin tekrar almak için.

kazanpara

Alıntı yapılan: aydyar13 - 03 Şubat 2015, 11:55:25
Hesaba yatmadı derken? Siz zaten her gün gelen upgrade reklamlarına tıklayarak tek tek paraya çeviriyorsunuz. Eğer gelen her mini reklamına tıkladysanız şuanki balance ın içinde 5,8 dolar olmalı.

Birde hatırlatma yapayım eğer miniden toplam 5,8 dolar geldiyse zarar etmişsiniz malesef, bir süre bekleyin tekrar almak için.

anladım teşekkür ederim

tennozer

şu arada çıkan resimli google captchada ne kadar güzel görünüyor yiyecek ve içecekler  :m insanın karnı açıkıyor ya

kazanpara

Alıntı yapılan: aydyar13 - 03 Şubat 2015, 11:55:25

bir de neden zarardayım peki ?

Lespuxx

Alıntı yapılan: tayfunxl - 03 Şubat 2015, 10:29:51
jo forumda yeni eklenecek özellikler den bahsetmiş bunlar içinde çok kullanıcılı poker , turnuva poker , clix grid PV , Mtv de hisse lerle ilgili değişiklikler , bu arada büyük reklamlar için gene biraz zaman geçince diyor ucu açık  *) *) *)

Çok kullanıcılı poker  +1  Yeeeeyy  (p)

lincozenco

Alıntı yapılan: kazanpara - 03 Şubat 2015, 13:19:16

bir de neden zarardayım peki ?

Dostum gelen reklam başına yaklaşık olarak %33 kar edersin , 3 dolarlık reklam alırsan aynı bapı kazanmak için 2 dolarını yatırırsın , 1 dolar senin net karın olur.2.99 luk upgradenin masrafını çıkarman için , yani senin zarar etmemen için minimum 2.99 kar etmen lazım , bunu da 3 dolar dersek sana gelmesi gereken reklam miktarı 9 dolar oluyor.Sen 5.8 dolar kazandığın için kar ettiğin miktar 2 dolara yakın , 1 dolardan fazla zararın var yani.

capaxa

10 Milyona yakın hisse koymuş yine Jo 0,0601 den..
Hisseden kazandığıyla reklam verse bari :D

ikose

35 adet 0,001 lik reklam geldi az önce  :y