Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

processor

Alıntı yapılan: aydyar13 - 06 Şubat 2015, 00:02:58
Net: 15bin kar. Ama reklam gelmiyor ki burdan kazanılanlarla da grup yükselinmiyor :S Share alıp paraya mı çevirsem  :m  4200 BAP 1 dolar gibi bişi  :PP
iyi en azından zarar yokmuş. Tabi para istiyorsan bapı shareye çevirip satacan  :)

aydyar13

Alıntı yapılan: processor - 06 Şubat 2015, 00:04:54
iyi en azından zarar yokmuş. Eğer level atlamayı düşünyorsan yani puan arttıracaksan share alıp bap olarak sat getirisi iyi.

Önce reklamları bir görmek lazım ya onun için  :)

Lespuxx

kendinize bir sınır koyun o sınıra ulastıgınızda o gunluk flıp oynamayı kesin :)

bir günde bedava gelen 200BAP tan 10k bap yaptıgımı bılırım.
1k dan 30k yaptıgımda oldu ama sonuc hep husran :)

çünkü günde 5k yapıp durucagım. ya da share alıp satsam 1-2$ kazanınca bırakıcam dıyorum, duramıyorum. 200 share yapıyorum sonra bır kaybetmeye baslıyorum sonuç yine 0. aman dikkat edin :)

Çok kullanıcılı poker açılacakmış. Onu bekliyorum dört gözle  8)

aydyar13

Alıntı yapılan: Lespux - 06 Şubat 2015, 00:08:10
kendinize bir sınır koyun o sınıra ulastıgınızda o gunluk flıp oynamayı kesin :)

bir günde bedava gelen 200BAP tan 10k bap yaptıgımı bılırım.
1k dan 30k yaptıgımda oldu ama sonuc hep husran :)

çünkü günde 5k yapıp durucagım. ya da share alıp satsam 1-2$ kazanınca bırakıcam dıyorum, duramıyorum. 200 share yapıyorum sonra bır kaybetmeye baslıyorum sonuç yine 0. aman dikkat edin :)

Çok kullanıcılı poker açılacakmış. Onu bekliyorum dört gözle  8)

O işten iyi kazanır site :)  TİB inşallah el atmaz ozaman bu siteye  :S

processor

Evet bi yerde durmak lazım fazla kazanınca Flipin kafası bozuluyor işler tersine dönüyor  :D

Lespuxx

Alıntı yapılan: aydyar13 - 06 Şubat 2015, 00:10:48
O işten iyi kazanır site :)  TİB inşallah el atmaz ozaman bu siteye  :S

ya benımde aklıma geldı. [spoiler]biz bir nevi para sokmuş oluyoruz ulkeye. vergisi falan olması gerekmıyor mu ? :m[/spoiler]

senss17

vergi diye bir şey olmaz bence bu tarz işlerde. bugun reset reklamları gelen var mı ? bende tık yok ! (hydr)

gaddar

(yvr)dua edinde [spoiler]kumar açınca yasaklanmasın şikayet olunca is sakat gerçi Türkler her zman çözüm buluruz

senss17

aynen [spoiler]kumar işi sakat. kumar anlaşılırsa erişim engeli olabilir[/spoiler]

ElisaMcCline

Arkadaşlar, google buradaki herşeyi indexliyor, biraz daha dikkatli yazalım :)
Birkaç yazıyı spoiler içine aldım.

Ayrıca; Eşşeğin aklına da karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok sanırım :)
Henüz ortada birşey yok. ;)