Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senss17

Alıntı yapılan: oguzkpcglu - 14 Şubat 2015, 13:13:16
sizce şu an 0.0469 tan share satın almak uygun mu ??
bence normal ben dun 470 den aldım

senss17

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Şubat 2015, 13:12:49
PM de acısını çıkartıyor biraz aslında.
Yatırımda kesinti yok ama cashoutta 5.50% + $0.25 kesinti var :)

Az yatırıp, çok çekeceğiz diye hesaplarsak, ciddi bir kesinti :)

Perfect Money  nasıl peki ? paidverts de bununla devm edeyim mi sizce ?

sibumix

paidverts su anda 0.06 dan 220k share satıyor bu ne demek ucuzdan aldı pahalı satıyor mu ?  hisse olayı tam benlik. Süper kazanclı 1 gunde 2.5 dolar ekstra kazanc :)

rindane

Alıntı yapılan: sibumix - 14 Şubat 2015, 15:38:13
paidverts su anda 0.06 dan 220k share satıyor bu ne demek ucuzdan aldı pahalı satıyor mu ?  hisse olayı tam benlik. Süper kazanclı 1 gunde 2.5 dolar ekstra kazanc :)
aynen benim de hoşuma gitti hocam biraz takip etmek lazım bu hisse işini :)

gaddar

yine swaptan felan bahsetmiş 9 nisandan önce kesin olmaz felan demiş bakalım hayırlısı o güne kadar ne alırsak kar yani :D temiz 2 ayımız var :D

capaxa

Merhaba arkadaslar.
Anladigim kadariyla tatil moduna bosa para vermisim :D p.tesinden bu yana 3 dolarlik reklam bile gelmemis anladgim kadariyla. Benle beraber tatile girmis gibi oldu site :D
Yarin donuyorum yarin ya da p.tesi baslicakmis sanrm reklamlar. Donunce tekrar gorusmek uzere

processor

Mega Upgrade paketim direkten dönmüş 19.49$ gelmiş. 1 hafta daha uzamış. Yine de zarar edeceğiz anlaşılan...

senss17

benimde şuan 14,06 da 2 gün var dolmayacak sanırım :(

rindane

Alıntı yapılan: gaddar - 14 Şubat 2015, 16:26:50
yine swaptan felan bahsetmiş 9 nisandan önce kesin olmaz felan demiş bakalım hayırlısı o güne kadar ne alırsak kar yani :D temiz 2 ayımız var :D
swap ne hocaam :)

ElisaMcCline

Mart 9-12 de ve daha sonrasındaki her 4 haftada bir debt swap yapıp yapmama konusu gündeme geliyor.
İyice diken üstünde olacağız sanırım :)

PV 0,06 da döktüğü betonu kaldırdı. Ve tekrar kkendisi de share alımına başladığını açıkladı :)
Artık yön yukarı yani :)

Her gün, ad issue için biriken paranın %10 uyla share lımına devam edecekmiş.