Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sibumix

usta paypal harici hicbirsey kullanmıyorum bilmiyorumda. paypal da param var ama. Su noktada ne yapabilirim. Birde diger hesaptan mesela payza dan paypal a transfer olabiliyor mu ? anlamadım acıkcası.

enderege

Alıntı yapılan: sibumix - 15 Şubat 2015, 16:51:03
usta paypal harici hicbirsey kullanmıyorum bilmiyorumda. paypal da param var ama. Su noktada ne yapabilirim. Birde diger hesaptan mesela payza dan paypal a transfer olabiliyor mu ? anlamadım acıkcası.

Paypaldan Payzaya, veya Payzadan Paypala transfer olmaz. Paypalda paranız varsa sadece yurtiçi sitelerden alışveriş yaapbilirsiniz. veya Paypalda bir banka hesabı tanımlı ise o hesaba çekebilirsiniz.

Paidverts e yatırım yapmak için Paypala tanımlı bir kartınız olmalı. ve o kart üzerinden yatırım yapabilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sibumix

enderege benim paypal  kartım v.s hersey var. Ama diğerlerini hic kullanmadım. Sorun su su ankı durumda paypal kabul etmiyor sistem diğer sistemlerden de bankaya nasıl para cekebilirim bilemedim. Bi özelden yardımcı olurmusunuz. Ziraat kullanıyorum ben bankaya transfer edebilecegim guvenli bir hesap paypal haric.

enderege

Alıntı yapılan: sibumix - 15 Şubat 2015, 17:10:47
enderege benim paypal  kartım v.s hersey var. Ama diğerlerini hic kullanmadım. Sorun su su ankı durumda paypal kabul etmiyor sistem diğer sistemlerden de bankaya nasıl para cekebilirim bilemedim. Bi özelden yardımcı olurmusunuz. Ziraat kullanıyorum ben bankaya transfer edebilecegim guvenli bir hesap paypal haric.

Bende Paypal ve Payza dışında bir işlemci kulanmıyorum. Payzada da Türkiye bankalarına transferde kesinti çok oluyor. O nedenle 3-5-100 dolar gibi bir işlem için değmez.  Neteller i de tavsiye ediyorlar ama ben üye değilim. Kesintisi nedir bilmiyorum.

KyLienq

Egopay in kesintisi ne kadar sitede bir seyler yaziyor ama anlamadim 25$ dan ne kadar keser

aydyar13

Alıntı yapılan: KyLienq - 15 Şubat 2015, 17:35:02
Egopay in kesintisi ne kadar sitede bir seyler yaziyor ama anlamadim 25$ dan ne kadar keser

Yatırımnda %50+0,05  (prt)
Çekimde %5

bilimadami

arkadaşlar 3 gündür uğraşıyorum balance ne zaman 1 dolar oluyor MY BALANCE: $0.26514 böyle ha gidiyor biraz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

sametseven

Alıntı yapılan: bilimadami - 15 Şubat 2015, 18:55:10
arkadaşlar 3 gündür uğraşıyorum balance ne zaman 1 dolar oluyor MY BALANCE: $0.26514 böyle ha gidiyor biraz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Bu şekilde 10 gün daha uğraşırsınız. Normal sitelerin çoğu günlük 0,08 kazanç vermez. 1,05$ olduğunuzda reklam verip 3100 BAP alırsınız ve bu şekilde zamanla daha yüksek kazanç elde etmeye başlarsınız

capaxa

Merhaba arkadaşlar.
Tekrardan geldim..

enderege