Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: senss17 - 16 Şubat 2015, 17:21:26

enderege  hocam sitenin geleceğini nasıl görüyorsunuz? ben sıkılmaya başladım 3 haftadan beri yerimizde sayıyoruz ?

Sıkıldıysan bırak desem bırakacakmısın? Bırakmayacaksın... Yerinde sayma işine gelince... Şu an zararda olanlar için lafım yok. Ama karda olanlar için bir kayıpları yok. Reklam gelmedii için BAP eksilmiyor,  BAP eksilmediği içinde yatırım yapılmıyor vs.
Fakat yapacak bişeyde yok. Mecburen bekleyeceğiz. Geleceğin sonu şimdi değil bence. Ağır aksakda olsa daha gider site.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

berkay2323

Alıntı yapılan: recep1852 - 16 Şubat 2015, 17:28:41
Hangi işlemciden istedin ?

Paypal hariç diğerleri 2 güne ödüyormuş son zamanlarda ama Paypal uzuyormuş :)
Paypaldan istedim hocam 6 iş günü oldu ödemediler ojooo bile 2 günde yolladı :)

enderege

Alıntı yapılan: berkay2323 - 16 Şubat 2015, 17:31:17
Paypaldan istedim hocam 6 iş günü oldu ödemediler ojooo bile 2 günde yolladı :)

Paypalı iptal edip başka işlemciden isteyebilirsiniz. Paypal ödemeleri 11 gündür bekliyor.

senss17

Alıntı yapılan: enderege - 16 Şubat 2015, 17:29:00
Sıkıldıysan bırak desem bırakacakmısın? Bırakmayacaksın... Yerinde sayma işine gelince... Şu an zararda olanlar için lafım yok. Ama karda olanlar için bir kayıpları yok. Reklam gelmedii için BAP eksilmiyor,  BAP eksilmediği içinde yatırım yapılmıyor vs.
Fakat yapacak bişeyde yok. Mecburen bekleyeceğiz. Geleceğin sonu şimdi değil bence. Ağır aksakda olsa daha gider site.
aslında doğru dıyorsun hocam. fıkrımı değiştirdin tşk ederim nereyde shareden çevirecektim nakite. bol kazanç

berkay2323

Alıntı yapılan: enderege - 16 Şubat 2015, 17:33:26
Paypalı iptal edip başka işlemciden isteyebilirsiniz. Paypal ödemeleri 11 gündür bekliyor.
Başka alternatifim yok :( acaba ne zaman ödemeye başlarlar neden ödemiyorlar bi bilginiz varmı

enderege

Alıntı yapılan: berkay2323 - 16 Şubat 2015, 17:38:29
Başka alternatifim yok :( acaba ne zaman ödemeye başlarlar neden ödemiyorlar bi bilginiz varmı

Ne zaman ödemeler başlar bilinmez. Ama sorun Siteden kaynaklı bir sorun değil. Paypaldan kaynaklı bir sorun. O ndenle bu tip sorulara adminde cevap veremiyor.

capaxa

Ödemeyi iptal edip , hesaba geri aktardım.. Yatmaya başladığında tekrar isterim artık.

senss17

Alıntı yapılan: capaxa - 16 Şubat 2015, 18:35:49
Ödemeyi iptal edip , hesaba geri aktardım.. Yatmaya başladığında tekrar isterim artık.
sende nasıl durumlar bende 3 haftadan beri ilerleme yok.

capaxa

Geçen hafta gelen 12 dolar olmasa bişey olacağı yoktu..
1 haftadır yoktum zaten yeni geldim ama zaten reklam fln gelmemiş anlaşılan

Cep42

reklamlar gelmeye başladı  :D