Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: Cep42 - 22 Şubat 2015, 11:30:14
Aynı Sorun Bendede olmustu  gönderdi gözüküyordu fakat para gelmemişti ticket attım parayı yolladılar.

Alıntıladığınız mesajın devamında bahsettiğim gibi ben de ticket attım. Cevap olarak ödemeyi yaptık, kontrol edin dediler. Ama ödeme gelmedi. Tekrar ticket atınca miktarı hesabıma geri eklediler.
Neteller'den istedim ve bekliyorum..

Edit: Düşük miktarlı Payza ödemelerinde sorun olmadı sanırım. Ben 150 dolar civarı istemiştim. Bu işin içinde bir iş olduğunu düşünüyorum. Tabi delilim olmadığı için elimde bir şey diyemiyorum.
Neteller'de maksimum 100 dolar istenebiliyor bu arada..

capaxa

Şu an share olayı acayip karlı durumda
834 hisse aldım sevie 7 ye yükselttim..
Paypal düzelene kadar parayı çıkartırım sanırım

dreamsfrom

208den share almıştım dün 290dan sattım, şuan 270lerde seyrediyor :D yarına düşer geri bugün elden çıkarmak iyi olur

efekancan

arkadaşlar bir tablo paylaşıyorsunuz ya onu nerden paylaşıyorsunuz?

Sameen

Site ödemelerini yapıyor mu ?
Emoneyspace'de Paidverts ödemelerini yapmıyor diye konu açmışlar.

aydyar13

Yapmıyor veya yapamıyor. Paypal hesapları ödeme yapmaya engellendi. Diğer hesaplarıda yükü kaldırmıyordur.

Sameen

Alıntı yapılan: aydyar13 - 22 Şubat 2015, 21:17:02
Yapmıyor veya yapamıyor. Paypal hesapları ödeme yapmaya engellendi. Diğer hesaplarıda yükü kaldırmıyordur.
Paypal düzülemedi diyelim sonu Scam'a doğru gidiyor

senss17

Alıntı yapılan: aydyar13 - 22 Şubat 2015, 21:17:02
bencede haklısın paypalı kullanamadıgı ıcın diğer ödeme yontemlerini kaldıramıyordur. site bence scram olmaz. digadz olmadıysa bu hiç olmaz.

enderege

Site daha SCAM falan değil. Sorunları var ama ağır aksak, kör topal ödemelerini yapıyor. Başladınız yine felaket senaryosu yazmaya. Sadece yapmanız gereken şu: Limite gelince ödemenizi Paypal hariç bir işlemciden isteyin. Payza da fee yüksekliği nedeniyle onu tercih etmeyin bence.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

TheLeaks

Yatırım yapıcam sizce nereye yapmalıyım pvde düzgün reklam gelmiyor